CHP’de yeni tartışma: Kılıçdaroğlu hazırlık mı yapıyor

CHP’de yeni tartışma: Kılıçdaroğlu hazırlık mı yapıyor

CHP içinde yeni bir tartışma başladı. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerel seçim sonrası için kurultay çalışması talimatı verdiği iddia edildi.

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin seçimlerden başarısız çıkacağı düşüncesiyle CHP PM Üyesi Müslim Sarı’ya “kurultay için çalışma” görevi verdiği iddiası ortaya atıldı.

Bu iddiayı kurultay sürecinde Özgür Özel’i destekleyen Şaban Sevinç gündeme getirdi.

Şaban Sevinç’in yönettiği Bizim Tv sitesinde şu iddialar yer aldı: “Kılıçdaroğlu'nun ekibinden bazı delegelerin aktardığına göre 1 Nisan Kurultay Operasyonunu CHP Parti Meclisi Üyesi Müslim Sarı yönetiyor. Müslim Sarı bu çalışma kapsamında, Türkiye haritasını 16 bölgeye böldü. Sarı’nın her bölgeye bir “Temsilci” görevlendirdiği belirtiliyor. Bu temsilcilerin görevi de bölgelerinde bulunan Kurultay Delegelerini 1 Nisan’a hazırlamak. Geçtiğimiz Cuma günü Ankara’da Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı ilk toplantı yapıldı.”

MÜSLİM SARI YALANLADI

CHP PM Üyesi Müslim Sarı ise iddiaları yalanladı. Şaban Sevinç ile iddialar yayınlanmadan önce görüştüğünü ve yalanladığını belirten Sarı, ancak iddiaların buna karşılık gerçek gibi sunulduğunu öne sürdü.

Müslim Sarı sosyal medya hesabından “Sayın Şaban Sevinç bir kaç saat önce beni aradığınızda bu iddiaların doğru olmadığını size kesin bir dille söylememe rağmen yaptığınız bu paylaşım yerel seçime doğru giderken partimize büyük zarar vermektedir. Kamuoyunun takdirine sunarım” diye yazdı.

mmtwet.jpg

HABERE YORUM KAT
1 Yorum