CHP, Strazburg'da büro açıyor

CHP, Strazburg'da büro açıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Strazburg Birliği, yeni bürosunun açılışını 22 Ekim Pazar günü Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ün katılımıyla gerçekleştirecek.

STRAZBURG - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fransa - Strazburg Birliği, yeni bürosunun ve toplantı salonunun açılışını 22 Ekim 2017 Pazar günü saat 14:00'te gerçekleştirecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Tekin Bingöl'ün de katılacağı açılış töreni, 37 route de Brumath 67800 HOENHEIM adresinde düzenlenecek.

Burası herkesin evi

CHP Strazburg Birliği Başkanı Mustafa Kemal Özçelik, "Partimize Avrupa'da böyle bir büro kazandırdığımız için çok mutluyuz. Yaklaşık 170 m2 olan çalışma merkezimizde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz birçok projemiz var. Her şeyden önce bu büronun açılmasına emek veren tüm partililerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Burası herkesin evi. Hoenheim Belediye Başkanımızın, Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bilgöl'ün katılımlarıya açılışımızı gerçekleştireceğiz. Umarız önümüzdeki süreçte partimizin daha da yükselmesine vesile olacak çalışmalara arkadaşlarımla beraber imza atarız" dedi.

Kendi büromuzda çalışacağız

Büronun hem CHP birlik merkezi, hem toplantı salonu, hem de kütüphane olarak hizmet vereceğini dile getiren CHP Yurt Dışından Sorumlu Parti Meclisi Üyesi Emre Çam, "Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Strazburg, Avrupa Konseyi'nin, AİHM'nin ve birçok önemli Avrupa kurumunun bulunduğu, Avrupa Parlamentosu'nun da ayda bir kere bir araya geldiği çok önemli bir Avrupa şehri. CHP Birliği olarak önümüzdeki süreçte kendi büromuzda çok daha etkili çalışmalar ortaya koyacağımıza inanıyoruz" dedi.

strazburgacilis-.jpg

 

HABERE YORUM KAT