CHP Köln Birliği, Cumhuriyet Balosu'na tüm Cumhuriyet sevdalılarını davet ediyor

CHP Köln Birliği, Cumhuriyet Balosu'na tüm Cumhuriyet sevdalılarını davet ediyor

CHP Köln Birliği ve CHP Düsseldorf ve Çevresi Birliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Balosu düzenliyor.

CHP Köln Birliği ve CHP Düsseldorf ve Çevresi Birliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında   30 Ekim 2022 tarihinde Cumhuriyet Balosu düzenliyor

Kurtuluş Savaşı ile elde edilen bağımsızlık, 29 Ekim 1923’de egemenliğin kayıtsız ve şartsız halka ait olduğu  Cumhuriyetin ilanı taçlandırılmış, cumhuriyet rejimi, Ülkemizin ve Cumhuriyet Halk Partisinin  kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından halkımıza armağan edilmiştir.

Cumhuriyet Devrimi, sadece ülkemizde değil dünya genelinde  yirminci yüzyılın en büyük gelişmeleri arasında yer almaktadır. 

Yaklaşık yüz yıldan beri gerçekleştirilen tüm saldırılara ve alınan yaralara rağmen Cımhuriyet Devrimi ayakta olup, cumhuriyetin korunması halen  önem taşımaktadır. 2023 Seçimleri de Cumhuriyet Devriminin kazanımlarının korunması noktasında Ülkemiz ve çevre coğrafyasının geleceği açısından yaşamsal değerdedir. 

CHP Köln Birliği ve CHP Düsseldorf ve Çevresi Birliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Cumhuriyet Balosu'yla ilgili yapılan açıklamada ''29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramını CHP ve ortaklarının  iktidarında 100. Yılına yakışır çoşku ile kutlayabilmek adına yapacağımız Cumhuriyet Bayramı Balosu’nda sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

Balomuz yemekli olup rezervasyon yapılması gerekmektedir. 

Rezervasyon için, 0172 3483453 ve 01573 6510716  numaralı telefonlardan görevli arkadaşlarımızı arayabilirsiniz. '' açıklaması yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum