Cem Yılmaz ''Hayat pahalılığından yakınmayan biri ya hırsızdır ya deli'' demişti! Gülben Ergen'den destek geldi

Cem Yılmaz ''Hayat pahalılığından yakınmayan biri ya hırsızdır ya deli'' demişti! Gülben Ergen'den destek geldi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, son dönemde yapılan zamlar ve hayat pahalılığı ile ilgili paylaşım yapan Cem Yılmaz'a destek verdi...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosysl medya hesabı üzerinden peş peşe gelen zamlara isyan etti.

Cem Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Eskiden şey vardı , ödediğiniz vergiler size yol, su,elektrik olarak geri dönüyor!! Birçok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler."

"Otomobil Avrupa'da bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun , 'E var ki alıyon' diyo… Lan her şey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan. Her şeyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. 'Bari simit pahalı olmasın' diye ideal mi olur. Peh!"

"İşine bak Ceeam ! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi geçen hesapladık da o yüzden konuşuyorum… Yoksa biz de mi 'Simit çok pahalı yaa' deyip sıramızı savalım mı? Memleket diyorum… Zengin… Zengin! Yalnızca bizim haberimiz yok! Misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün."

img-4054.jpg

Cem Yılmaz'ın paylaşımı sosyal medyada gündem olurken; şarkıcı Gülben Ergen'den de ünlü komedyenin "Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli" paylaşımına destek geldi.

img-4052.jpg

 

HABERE YORUM KAT