Cadılar Bayramı süslemesi gerçek çıktı

Cadılar Bayramı süslemesi gerçek çıktı

Cadılar Bayramı süslemesi olarak satılan bir kafatası gerçek çıktı. Bir antrapolog olayı fark etti.

ABD'deki bir ikinci el dükkanında Cadılar Bayramı süslemesi olarak satılan kafatasının insana ait olduğunu bir antropoloğun fark etmesiyle, kafatasının gerçek olduğu ortaya çıktı.

Florida'nın North Fort Myers bölgesindeki dükkanda tesadüfen alışveriş yapan antropolog, satın alınmayı bekleyen ve sergilenen insan kafatasını fark etti.

Antropoloğun, bunun gerçek bir parça olduğunu fark etmesiyle yetkililer dükkana çağrıldı.

İNSAN KAFATASI ÇIKTI

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Lee County Şerif Bürosu, dükkana intikal ederek kafatasını alan dedektiflerin daha sonra bu parçanın aslında insan kafatası olduğunu teyit ettiğini açıkladı.

Dükkan sahibi polise, kafatasının yıllar önce satın aldıkları bir depoda bulunduğunu söyledi.

Polis olayın şüpheli durduğunu düşünmese de kafatası üzerinde daha fazla test yapmak üzere yerel adli tıp kurumuyla birlikte çalışacak.

NORMALDE YASAK

Florida'da herhangi bir insan organını ya da dokusunu bir bedel karşılığı bilerek satmak ya da satın almak yasadışı; buna kemikler de dahil.

Arizona'daki bir dükkanın çalışanları da Eylül'de, yardım kuruluşu Goodwill'e ait bir bağış kutusunda başka bir insan kafatası bulmuştu.

Sol göz yuvasında takma bir göz yer alan bu kafatasına el koyan polis, herhangi bir suçla ilişkili olmadığı sonucuna varmıştı.

HABERE YORUM KAT