Burun ameliyatı olmak isteyenler ne yapmalı?

Burun ameliyatı olmak isteyenler ne yapmalı?

Burun estetiği ameliyatı olacakların, öncesinde neden bu ameliyatı olmak istediklerini sağlıklı bir şekilde düşünmeli ve tartmalı, ameliyattan sonra beklentilerini saptamalı ve bunları doktorlarıyla paylaşmaları gerekir.

ORHAN ALAN - Türkiye artık sağlık turizmi bakımından en tercih edilen ülke konumunda. Gerek burun estetiği, saç ekimi ve birçok medikal estetik işlemleri için en çok tercih edilen ülke artık Türkiye. Bunun nedeni uzman ellerde yapılan işlemlerin hastaları herhangi bir şekilde kısıtlamaması ve yaşamlarına daha bakımlı devam etmelerine imkan sağlaması.

İnsanlar artık medikal estetik ve burun cerrahi operasyonu yaptırdıktan sonra sosyal yaşantılarına devam etmek istiyorlar. Ağrısız, acısız, izsiz ve sosyal yaşantılarını kısıtlamayacak şekilde olmasını isteyen hastalar Türkiye’yi tercih ediyorlar. Dünya çapında en ileri teknolojiyi kullanarak cerrahlar çalışmalarını geliştiriyorlar. Uzman ellerde burun cerrahisi uygulatan hastalar günlerce yatmak yerine işlemden hemen sonra sosyal yaşantılarına devam edebiliyorlar.

Ben Dr. Orhan Alan. Burun Cerrahisi alanında geçirdiğim 29 senede 6000 den fazla burun operasyonu yaptım. Bu çalışmalar sayesinde gelen hastalarım kendilerini güvenli ellere bırakabiliyor ve hangi yüz profiline hangi burun şekli yakışacağı güvencesini hissediyor ve bana bırakıyorlar.

Burun estetiği nedir?

Kişinin burnunu yüzüyle orantılı hale getirecek, ona doğal ve güzel görünüm kazandıracak tıbbi operasyonlar Burun estetiği olarak nitelendirilir. Burun estetiğinin amacı herhangi bir sebepten dolayı orantısız olan burun yapısının düzeltilerek kişiye hayalini kurduğu doğal ve güzel görünümü sağlamaktır. 

Burun ameliyatı öncesi

Bireylerin, burun estetiği ameliyatı öncesi neden bu ameliyatı olmak istediklerini sağlıklı bir şekilde düşünmeleri ve tartmaları, ameliyattan sonra beklentilerini saptamaları ve bunları doktoruyla paylaşması gerekmektedir.

Her burun estetiği ameliyatı, kişinin mevcut burun yapısı, burnunun yüzüyle olan orantısı ve hastanın makul istekleri doğrultusunda, kişiye özel bir planlama ile yapılmalıdır.

Fotoğraf: orhanalan.com

HABERE YORUM KAT