Bülent Tezcan'dan "Almanya Parlamentosu'nda insanlar donuyor" diyen Nurettin Canikli'ye cevap geldi

Bülent Tezcan'dan "Almanya Parlamentosu'nda insanlar donuyor" diyen Nurettin Canikli'ye cevap geldi

Tezcan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin Almanya hakkındaki iddialarına yanıt verdi. Tezcan, “Avrupa bunlara özense özense bu AK Partililerin yalan söyleme yeteneğine özenir, başka bir şeye özeneceğini sanmıyorum” dedi.

CHP Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin geçen günlerde TBMM Genel Kurulu’ndaki; “Bugün Almanya Parlamentosu’nda insanlar donuyor, milletvekilleri donuyor çalışma yapamıyorlar” sözlerini değerlendirdi. Tezcan, Canikli’nin yaptığı konuşmaya şaşırdığını söyledi.

 

 

Tezcan, "Almanya bize özeniyor, Avrupa bize özeniyor’ diye. Bu kadar yalanı gördükten sonra, bu kadar yalanı söyleyebilme ve bir araya getirebilme yeteneğini gördükten sonra insan şunu düşünüyor, Avrupa bunlara özense özense bu AK Partililerin yalan söyleme yeteneğine özenir, başka bir şeye özeneceklerini zannetmiyorum. Bu kadar yalanı bir araya getirebilme yeteneği herhalde yetenek yarışması olsa bunları birinci yapar.” dedi.

HABERE YORUM KAT