Bülent Ersoy konserini iptal etti, açıklaması sosyal medyada gündem oldu

Bülent Ersoy konserini iptal etti, açıklaması sosyal medyada gündem oldu

Yapımcı Polat Yağcı ile anlaşamayan Bülent Ersoy, 9 Ekim'de İstanbul'da vereceği konserini iptal etti. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Ersoy'un Osmanlıca kelimeler kullandığını gören kullanıcılar anlamakta güçlük çekti.

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konserinin iptal ediğini açıkladı. Ersoy konserini, Türk müzik şirketi sahibi Polat Yağcı ile arasında gerçekleşen "bazı olumsuz diskosyonlar" gereği tek taraflı iptal ettiğini bildirdi.

Sanatçı Bülent Ersoy, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşecek konserini tek taraflı olarak iptal ettiğini açıkladı. Polat Yağcı ile aralarında geçen olaydan ötürü konserinin iptal edildiğini açıklayan Ersoy, sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruda şu ifadeleri kullandı:

"Pek muhterem takipçilerim ve saygıdeğer sanatsever velinimetim dinleyicilerim... 9 Ekim tarihindeki Sayın Polat Yağcı beyefendinin emr-ü iradelerindeki gerçekleşecek olan Paraf Kuruçeşme Açıkhava mekanındaki konserimi Sayın Yağcı ile aramdaki gerçekleşen bazı olumsuz diskosyonlarımız gereği tek taraflı şahsım olarak icra-i faaliyet edecek olduğum bu konserimi iptal ettiğimi zaat-ı şahanelerinizle paylaşmayı lüzumlu gördüm. Bilgilerinize arz olunur efendim."

img-2495.jpg

 

HABERE YORUM KAT