Bu sessiz sinyaller büyük ilişki sorunlarına işaret ediyor

Bu sessiz sinyaller büyük ilişki sorunlarına işaret ediyor

İlişkideki sessizlik ve uzaklık belirtileri, büyük sorunlara işaret edebilir. İşte ilişkide göz ardı etmemeniz gereken sessiz sinyaller...

Bazı çiftler iletişimde zorlanabilir veya sorunlarının ciddi olmadığını düşünerek bunları önemsemezler. Bu tutum, ilişkide bir tür sessizlik ve problemlerin göz ardı edilmesine yol açabilir. Bu nedenle, ilişkideki belirtileri tanıyarak ve iletişim yoluyla sorunları ele alarak, ilişki sorunlarının büyümeden önce fark edilmesi önemlidir. İşte sorunlu bir ilişkinin beş sessiz işareti...

SÖZ GÜMÜŞ, SÜKUT ALTIN İSE...

İletişimde gözle görülür bir azalma, partnerinizin duygusal olarak geri çekildiğinin bir göstergesi olabilir. Bir başka gösterge de konuşmaların kalitesidir, eğer bu gözle görülür bir şekilde azalırsa ve konuşmaya ilgi olmadığı açıksa, genellikle bir sorun ortaya çıkıyor demektir.

"SEN KARAR VER"

Eğer partneriniz size "Hafta sonu ne yapmak istersin?" diye sorduğunda, "Sen karar ver" diyorsa, bu inisiyatifinizin ve bağlılığınızın değiştiğinin bir işareti olabilir. Bu tür bir tepki, partnerinizin sizinle ilgilenmediğini veya duygusal olarak uzaklaştığını gösterebilir, bu da ilişkinizdeki sorunların sadece basit bir dürtü eksikliği değil, daha derin bir sorunun işareti olabileceğini düşündürmelidir.

TEMAS EKSİKLİĞİ

Partner artık fiziksel şefkat aramıyor veya dağıtmıyorsa, cinsel yaşam azalıyorsa ve neredeyse hiç samimi, fiziksel an yoksa, bu partnerin çoktan uzaklaştığının bir işareti olabilir.

ÇABUK PARLAMA

Partneriniz son zamanlarda daha sık sinirlenmeye mi başladı? Normal günlük tartışmalar doğrudan bir tartışmaya mı dönüşüyor? Eskisinden daha hızlı bir şekilde tartışmaya dönüşen kişiler arası gerginliğin artması, bir ilişki sorununun göstergesi olabilir.

GİZEMLİ DAVRANIŞLAR

Yakın zamana kadar partnerinizle her türlü gündelik detayı paylaşıyordunuz, ancak birdenbire davranışlar gizemli bir hal aldı ise bu olası bir probleme işaret ediyor olabilir. Bilgi saklamak güvensizliğe yol açabilir ve bu da hızla tartışmalara dönüşür.

ARTI49

HABERE YORUM KAT