Bu kadınlar Almanya'da doğup Türkiye’yi salladılar!

Bu kadınlar Almanya'da doğup Türkiye’yi salladılar!

Almanya doğumlu Türk güzelleri hem oyunculuk hem de müzik dünyasında kendilerine başarılı kariyerler çizmeye devam ediyor…

Almanya'nın Türk asıllı güzelliklerinin Türkiye'deki popülerlikleri, kültürler arası köprülerin kurulmasına da katkıda bulunuyor. İşte Almanya'da doğan ve Türkiye'de tanınan ünlü Türk güzelleri:

1-Fahriye Evcen

Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986 tarihinde Solingen'de doğdu. Türkiye tatili sırasında keşfedilen Evcen, Yaprak Dökümü ve Çalıkuşu dizilerindeki performansıyla hayran kitlesini artırmıştır.

1.jpg

2-Nur Fettahoğlu

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, 12 Kasım 1980 tarihinde Duisburg'da doğdu. Benden Baba Olmaz dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerdeki rolleriyle büyük beğeni topladı.

2.jpg

3-Ebru Cündübeyoğlu

Ebru Cündübeyoğlu, 10 Eylül 1974'te Heilbronn'da doğdu. Bir Başka Gece isimli televizyon programıyla tanınan Cündübeyoğlu, daha sonra rol aldığı dizilerle adından söz ettirdi.

3.jpg

4-Yasemin Ergene Özilhan

Yasemin Ergene, 22 Ocak 1985 tarihinde Hamburg'da doğdu. Koçum Benim dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Ergene, evlilik ve giyim tarzıyla hâlâ konuşulan güzeller arasında yer almaktadır.

4.jpg

5- Aylin Kabasakal

1 Ocak 1974 (42 yaşında) Almanya doğumlu. TRT dahil olmak üzere birçok televizyon kanalında sunuculuk yaptı. Güzelliği ve son dönemde rol aldığı Baba Ocağı ve Cennet Mahallesi dizileri ile herkesin beğenisini kazandı.

5.jpg

6-Meryem Uzerli

Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 tarihinde Kassel'de doğdu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle Türkiye'nin gündemine oturan Uzerli, güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti.

6.jpg

7-Aynur Aydın

Aynur Aydın, 15 Aralık 1980 tarihinde Münih'te doğdu. 2011 yılından bu yana çıkardığı single şarkılarıyla tanınan Aydın, güzelliğiyle herkesin beğenisini kazanmaktadır.

7.jpg

8-Selma Ergeç

Selma Ergeç, 1 Kasım 1978 tarihinde Hamm-Bockum-Hövel'de doğdu. Böyle mi Olacaktı dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Ergeç, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştır.

8.jpg

9-Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde Berlin'de doğdu. 2008 yılında güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra Es-es ve Karadayı dizileriyle oyunculuk kariyerine adım atan Tuğutlu, güzelliğiyle dikkat çekmektedir.

9.jpg

10-Pamela Spence

Pamela Spence, 23 Şubat 1973 tarihinde Heidelberg'de doğdu. İngiliz bir babanın ve Türk bir annenin çocuğu olan Spence, farklı tarzıyla dikkat çeken bir şarkıcıdır.

10.jpg

HABERE YORUM KAT