Bremen'de tramvay durağında trans bireye saldırı
Yayınlanma:
Bir trans birey, yaşları 15 ile 20 arasında değişen 2 fail tarafından dövüldü ve tekmelendi.
Bremen'de devlet güvenliği, bir trans bireye tramvay durağında yapılan saldırıyı soruşturuyor. Hansa kenti polisinin Çarşamba günü yaptığı açıklamaya göre 18 yaşındaki mağdur, yaşları 15 ile 20 arasında değişen 2 fail tarafından dövüldü ve tekmelendi. Olayda “trans düşmanı bir neden” olup olmadığı araştırılıyor. Mağdur hastanede tedavi edildi.
Aniden saldırdılar!
Polise göre olay Pazartesi akşamı Walle bölgesinde meydana geldi. Mağdur, gelen bir trenden inen iki fail tarafından “aniden” saldırıya uğradığında durakta bekliyordu. Saldırganlar kaçmadan önce mağdura birkaç kez yumruk ve tekme atmışlardı.
Mağdura göre, saldırganların kendisini trans birey olarak teşhis ettiklerini düşünmüştü. Polis şimdi olayla ilgili tanıklar arıyor.
ARTI49
Yaşam