Brandenburg'da tatil dönüşü feci kaza...

Brandenburg'da tatil dönüşü feci kaza...

Brandenburg'da kafa kafaya çarpışan otomobil ve kamyon kazası sonucu 39 yaşındaki adam ölürken eşi oğlu ve annesi yaralı olarak kurtuldu...

Wittenberge'den (Prignitz) bir aile babası (39) pazartesi sabahı bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Eşi (35) ve oğlu (10), ağır yaralı- bir kamyon şoförü kazanın enkazından kurtardı.

Aile, sabahın erken saatlerinde sabah 5'ten hemen önce Brandenburg'a doğru yola çıkan kiralık bir karavanla kısa bir tatilden eve dönüyordu.

Stendal'ın (Saksonya-Anhalt) kuzeyindeki Ziegenhagen'de, 39 yaşındaki bir dorse ile hala belirsiz nedenlerle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle minibüs paramparça olurken, tırın ön kısmı da ağır hasar gördü.

Kaza mahalline ilk ulaşan aşağıdaki bir kamyondan Norbert Wagner (61) oldu. On yaşındaki çocuğu ve annesini enkazdan kurtardı. Çocuğun babası ve büyükannesi (60)  bildirdiğine göre araçta sıkıştı.

Kısa süre sonra itfaiye ekipleri de yolcu koltuğunda oturan ağır yaralı büyükanneyi kurtardı. Baba için herhangi bir yardım çok geç geldi. Kaza yerinde hayatını kaybetti.

Polis şimdi trajik kazanın nedeninin sollama manevrası mı yoksa yorgunluk mu olduğunu araştırıyor.

Artı49
Fotoğraf: Unsplash

HABERE YORUM KAT