Brandenburg'da kaçırılan adam ağır yaralı halde bulundu!

Brandenburg'da kaçırılan adam ağır yaralı halde bulundu!

Schwäbisch-Hall'da salı günü bir adam bir adam zorla arabaya sürüklenerek kaçırıldı...

Schwäbisch Hall'dan 46 yaşındaki bir kişinin kaçırılmasıyla bağlantılı olarak, Brandenburg'daki özel polis güçleri dört şüpheliyi tutukladı. Yetkililer, kaçırılan adamı  ciddi şekilde yaralanmış buldular.

Heilbronn savcısı ile Aalen ve Brandenburg polis merkezleri, tutuklananlardan en az üçünün Perşembe günü hakim önüne çıkarılacağını söyledi. Dördüncü zanlının olası bir olaya karışma olasılığı hâlâ inceleniyor.

Kaçırmanın tam arka planı başlangıçta açık kaldı. Perşembe sabahı bir polis sözcüsü, soruşturmanın içeriğinin bu olduğunu söyledi. Heilbronn savcılığından sorumlu savcı, fail olduğu iddia edilen kişi ile kurbanın birbirini tanıdığına dair bilgiler olduğunu söyledi.

Alman Basın Ajansı, kaçırılan kurbanın ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığını söyledi Sözcü, adamın sağlık durumunun stabil olduğunu söyledi.Bir tanığın, Schwäbisch Hall'daki olay hakkında polise bilgi vermesi ardından yetkililer soruşturmaya başladı.

Şüpheliler nihayet çarşamba günü kaçırılma olayından 500 kilometre uzaktaki Schönwalde-Glien'de (Havelland bölgesi) tutuklandı.

HABERE YORUM KAT