Bodrum'da denize girmek isteyen Euro'larını hazırlasın!

Bodrum'da denize girmek isteyen Euro'larını hazırlasın!

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte gözler Alaçatı ve Bodrum'a çevrildi. Yüksek ücretleri her sene çok konuşulan Beach Clubların bu seneki giriş fiyatları dudak uçuklattı.

Bodrum, Çeşme ve Fethiye’deki plajların kimi giriş ücreti almazken kimi hem giriş ücreti hem de yiyecek ve içecek için harcama limiti koymuş durumda. Özellikle Bodrum’da yer alan lüks plajların fiyatı bu yıl oldukça yüksek ve euro ile ücret talep ediliyor.

Hürriyet Gazetesi'nden Özge Esen'in haberine göre, plaja girmek için 5 bin lirayı aşan ücret isteyen de, 250 lira isteyen de var. Alaçatı ve Çeşme’de ise fiyatlar 300 ila 500 lira arasında talep edilirken euro talep eden yerlerin ücreti 3.500 liraya çıkabiliyor. İşletmeler fiyatların artabileceğini belirtiyor.

En lüks seçenek Bodrum’da bulunan Buddha Bar Beach oldu. Giriş ücreti olarak 225 Euro belirleyen işletme bu rakamın 70 Euro’sunu giriş için 150 Euro’sunu ise içeride alınacak yiyecek ve içecek hizmeti için alıyor.

Bodrum’da bulunan Maçakızı Beach de fiyatı epey yüksek işletmelerden. Plaja girmek için kişi başı 3 bin TL ayırmanız gerekiyor. Bu fiyata ekstra olarak yüzde 13 hizmet bedeli de alınıyor. Fiyata şezlong, şemsiye, Yemek ve içecek de dahil.

Kuum Beach ise henüz fiyat belirlemiş ama ücretin kişi başı 2 bin 500 TL olması bekleniyor. Ortalama öğle yemeği için de ödenmesi gereken ücret kişi başı 500-600 TL arasında.

HABERE YORUM KAT