BirGün gazetesi 20.yaşını Frankfurt ve Stadthaus'ta kutluyor

BirGün gazetesi 20.yaşını Frankfurt ve Stadthaus'ta kutluyor

Türkiye'nin muhalif sesin en önemli gazetelerinden BirGün, 13 Nisan'da 20.yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Gazete, basın mensuplarını Frankfurt ve Stadhaus'ta düzenlenecek kutlamaya davet etti.

Türkiye’nin önde gelen muhalif gazetelerinden BirGün, 20. yıldönümünü büyük bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Gazete, basın mensuplarını 13 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 18:00’de Frankfurt’taki Stadthaus’ta düzenlenecek olan doğum günü kutlamasına davet ediyor.

TÜRKİYE'DEKİ BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ ELE ALINACAK

2004 yılında yayın hayatına başlayan ve bağımsız gazeteciliği temsil eden BirGün, kutlamayı gazetenin hikayesini anlatan bir film gösterimi ile başlatacak. Film gösteriminin ardından, Türkiye’deki medya ortamı ve basın özgürlüğüne dair zorlukların ele alınacağı bir panel düzenlenecek.

Etkinlik, eleştirel haberciliği nedeniyle sık sık Türk hükümeti ve yargısıyla karşı karşıya gelen BirGün’e destek olma amacı taşıyor. Bu özel günde elde edilen tüm gelirler, gazetenin bağımsız yayıncılık faaliyetlerine katkı sağlamak üzere BirGün’e bağışlanacak.

BirGün, basın mensuplarını bu anlamlı kutlamaların bir parçası olmaya ve gazetenin 20. yılını birlikte kutlamaya davet ediyor. Ayrıca katılım teyitlerinin 6 Nisan 2024 tarihine kadar yapılması gerektiği vurgulanıyor. Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi ve detaylar için davetiyenin ekinde yer alan bilgilere başvurulabilir.

İşte etkinliğin davetiyesi:

new-project.jpg

ARTI49

HABERE YORUM KAT