Bir yaşındaki çocuk evinin önünde oynarken kayboldu

Bir yaşındaki çocuk evinin önünde oynarken kayboldu

Sırbistan'da evinin önünde komşu çocuklarla oynayan bir yaşındaki kız çocuğu, annesinin kısa süreliğine eve girmesinin ardından bir anda ortadan kayboldu.

Sırbistan'da polis, bir haftadan uzun bir süredir, bir yaşındaki kız çocuğunu arıyor. Ülke genelinde başlatılan çalışmalarda, bugüne kadar herhangi bir bulguya rastlanmadığı açıklandı.

Danka isimli çocuğun, en son geçen hafta Salı günü Sırbistan'ın doğusundaki maden kasabası Bor yakınlarındaki Banjsko Polje köyünde ailesinin evinin önünde görüldüğü belirtildi. Orada diğer çocuklarla oynayan Danka, annesi çocuklara içme suyu getirmek için kısa bir süreliğine eve girdiği sırada ortadan kayboldu.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Viyana'da görülme ihtimalinin gündeme gelmesinin ardından Avusturya polisi de vakaya dahil oldu. Komşu Karadağ'daki yetkililer de hafta başından bu yana minik çocuğu arıyor.

Interpol tarafından bir kayıp kişi raporu yayınladığı da belirtilirken, birçok kişi küçük kızın kaçırılmış ya da şiddet içeren bir suçun kurbanı olmuş olabileceğinden korkuyor.

ARTI49
Fotoğraf: Temsili

HABERE YORUM KAT