Berlin'den uçakla yolculuk edecekler önce bu haberi okusun!

Berlin'den uçakla yolculuk edecekler önce bu haberi okusun!

Dünyanın farklı yerlerinden havayolu çalışanları greve gitmeye karar verdi. Bu durum Cuma gününden itibaren Berlin'de uçuşların iptal olmasına neden olabilir.

Uçakla seyahat yapacakların Temmuz ayından itibaren uçuş gecikmelerine ve iptallerine hazırlıklı olması gerekiyor. Çünkü birkaç havayolunun çalışanları önümüzdeki haftalarda greve gitmeye hazırlanıyor.

İspanya'daki Easyjet havayolu çalışanları maaşların artması ve daha iyi çalışma koşulları için dokuz gün grev yapmayı planlıyor. Grevler 1-3 Temmuz, 15-17 Temmuz ve 29-31 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

Easyjet sıklıkla Almanya'nın Berlin şehrine uçak seferi yapıyor. Özelikle Malaga-Berlin ve Barselona-Berlin hatları bu grevden olumsuz yönde etkilenecek.

İngiliz havayolu şirketi Ryanair'in çalışanlarıda greve gitmeyi düşünüyor. Havayolunun çalışanları daha iyi çalışma koşulları ve daha fazla ücret talep ediyor.

Belçika ve Portekiz'de havayolu çalışanları 24-26 Haziran, Fransa'da 25-26 Haziran ve İtalya'da 25 Haziran'da greve gitmek istiyor .

Bu grevlerden Berlin'in uçuş programının nasıl etkileneceği henüz bilinmiyor.

Öte yandan Berlin'den Stockholm'a ve Kopenhag'a yapılan uçuşlarında aksaması bekleniyor. Çünkü yaklaşık 900 İskandinav pilot işi bir süreliğini bırakmayı düşünüyor.

Artı49                                                                                            Fotoğraf: Avel Chuklanov - Unsplash

HABERE YORUM KAT