Berlin'de para nakil aracı soyuldu! Yaralılar var..

Berlin'de para nakil aracı soyuldu! Yaralılar var..

Almanya'nın başkenti Berlin'de bir para nakil aracının soyulduğu bildirildi.

Berlin-Wilmersdorf'taki Uhlandstrasse'de bir para taşıyıcısına saldırı düzenlendi. Faillerin kaçtığı , dört kişinin ise yaralandığı açıklandı.

Polise göre soygun saat 11:15 sıralarında meydana geldi. 

Failler şubenin içinde, onu teslim eden güvenlik servisinden bir para kasası çaldılar. Görgü tanıklarına göre, şubenin önündeki kaldırıma çok sayıda el ateş edildi.

Bir sakinin bildirdiğine göre, bir güvenlik görevlisinin yarası var ve bir güvenlik görevlisinin kolundan yaralandı. Uhlandstrasse, Fechnerstrasse ve Güntzelstrasse arasında kapatıldı. Twitter'daki BVG'ye göre, 249 numaralı otobüs güzergahı, U Hohenzollernplatz ve U Blissesstraße/Uhlandstraße durakları arasında her iki yöne yönlendirilecek.

Yerel bir sakin, para taşıyıcısına saldıran üç adam bildirdi. Siyah bir Audi ile kaçtıkları söyleniyor.

Postanenin hemen üzerinde açık penceresi olan bir ofisi olan bir görgü tanığı, "Önce postanenin önünde çığlıklar duydum. Daha sonra oldukça iyi durumda olan siyah bir Audi ve para nakliyecisini gördüm. Sonra ateş edildi.Audi daha sonra sürücü ve ön yolcuyla birlikte gitti, üçüncüsü postaneden çıktı ve arka koltuğa oturdu.araba daha sonra gıcırdayan lastiklerle Berliner Strasse yönüne doğru gitti. polis ve ambulanslar nispeten hızlı geldi." açıklamasınd bulundu.

FotoğraF: Unsplash - augustinfoto

HABERE YORUM KAT