Berlin'de otobüste 33 yaşındaki kadın çocuklarının gözleri önünde bıçaklandı!

Berlin'de otobüste 33 yaşındaki kadın çocuklarının gözleri önünde bıçaklandı!

Berlin'de bir otobüste 33 yaşındaki bir kadın, çocuklarının gözleri önünde bir adam tarafından bıçaklandı.

Berlin'de bir otobüste bir kadına bıçaklı saldırının ardından polis faili arıyor.

Polisler halktan,  327 numaralı otobüs hattındaki yolculardan bilgi istedi ancak sözcü, şimdiye kadar kimsenin rapor vermediğini söyledi. Suçun hemen ardından, yolcular Berlin -Gesundbrunnen'de yerinde sorgulandı . Polis, kadının halen yoğun bakımda olduğunu bildirdi.

33 yaşındaki kadın salı günü bıçaklı saldırıda hayati tehlike oluşturan yaralar aldı ve  acil ameliyata alınması gerekti.. Yedi bıçak darbesi aldı ve on saat boyunca ameliyat oldu. 

Edinilen bilgiye göre, 7 ve 9 yaşındaki kızları ile otobüste oturan 33 yaşındaki kadını kimliği belirsiz adam, aniden bıçakladı. 

Bir cinayet komisyonu, suçun arka planını ve nedenini araştırmaya devam ediyor. Savcılığa göre, önceki bilgilere göre fail ile mağdur arasında daha önceden herhangi bir ilişki yoktu.

Şüpheli şöyle tarif ediliyor: Güçlü yapılı ve koyu sakallı yetişkin bir adam. Siyah kapüşonlu bir ceket, kot pantolon ve beyaz taban kenarları ve koyu tabanlı koyu (spor) ayakkabılar giydiği söyleniyor. Müfettişler (030) 4664 911111 numaralı telefonu arayarak, [email protected] adresine e-posta göndererek veya herhangi bir başka polis karakolundan bilgi alabilirler. 

Artı49

HABERE YORUM KAT