Berlin'de 300 polisle dev uyuşturucu operasyonu!

Berlin'de 300 polisle dev uyuşturucu operasyonu!

Salı sabahı saat 7'den beri, Berlin'de 300 polis memuru kokain taksi şebekelerine yönelik geniş çaplı bir baskında yer aldı.

Berlin'de salı günü 20'den fazla eve operasyon yapıldı. Bir polis sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre operasyonlar Aşağı Saksonya'da da yürütüldü.

Sahadaki ilk bilgilere göre, operasyonun kilit noktası kokain-taksi ağlarını ortaya çıkarmaktı. Alman basında çıkan haberlere göre, yargılama Berlin savcılığı tarafından yürütülüyor.

Dün gece, Kreuzberg'deki memurlar, kısa bir kovalamacanın ardından bir kokain taksisini durdurdu . Otomobilde satış için paketlenmiş uyuşturucu ve para bulundu. Sürücü tutuklandı.

Mart 2022'de, bir kokain dağıtım hizmeti işleten bir satıcı çetesi dağıldı . Kokain, marihuana ve amfetamin hapları gibi uyuşturucular yıllardır büyük şehirlerdeki müşteriler tarafından internetteki sohbet programları aracılığıyla sipariş ediliyor ve bayiler tarafından araba ile teslim ediliyor. Ödeme nakit olarak veya Bitcoin ile yapılır. Uyuşturucu çeteleri bununla milyonlarca avro kazanıyor.

HABERE YORUM KAT