Bavyera'da tren ile otomobil çarpıştı!

Bavyera'da tren ile otomobil çarpıştı!

Bavyera'da bir tren ile otomobil çarpışması sonucu sürücü yaralandı trendeki yolcular yara almadan kurtuldu.

Salı sabahı , Nürnberg'in güneyindeki Weißenburg-Gunzenhausen semtinde Dettenheim ile Grönhart arasındaki ana yolda trajik bir kaza meydana geldi. Yolun ve bölgesel tren raylarının kesiştiği bir hemzemin geçitte, tren bir ile bir araba çarpıştı.

Vifogra'nın bildirdiğine göre , 79 yaşındaki Grönhart yönünden gelen otomobil sürücüsü hemzemin geçidi geçmek istedi ancak başarılı olamadı, raylarda durdu ve bariyerler kapandı. Yaklaşan bir bölge treni, makinist tarafından zamanında yavaşlatılamadı ve otomobil istasyon vagonuna çarptı.

Otomobil sürücüsü ciddi şekilde yaralandı ve ilk müdahale ekipleri tarafından doğrudan kaza mahallinde yapıldı. 79 yaşındaki yaralı sürücü, kurtarma helikopteri ile yakındaki bir hastaneye götürüldü. Şokta olan tren sürücüsü de ambulansla kliniğe götürüldü.

Trendeki 60 yolcudan kimse yaralanmadı ancak, Treuchtlingen polis teşkilatının hizmet grubu lideri Peter Eberl'in haber ajansına verdiği bilgiye göre, trende lise sınavları için Weißenburg'a giden birkaç öğrenci vardı .Öğrenciler sınavları için zamanında okulda olabilsinler diye polisler tarafından okula götürüldüler.

Artı49
Fotoğraf: Unsplash

HABERE YORUM KAT