Bavyera polisi her yerde o adamı arıyor!  47 yaşındaki mahkum firar etti...

Bavyera polisi her yerde o adamı arıyor! 47 yaşındaki mahkum firar etti...

47 yaşındaki bir sanık, Pazartesi günkü duruşma sırasında Coburg bölge mahkemesinden firar etti.

Yukarı Frankonya, Coburg'da 47 yaşındaki bir sanık, 20 Şubat Pazartesi günü yapılan duruşma sırasında firar etti. Bir polis sözcüsü dpa'ya verdiği demeçte, polisin adamı bulmak için kapsamlı bir arama başlattığını söyledi . np-coburg.de tarafından bildirildiği üzere , adam reşit olmayan iki kızına cinsel istismarda bulunduğu için yargılanıyordu.

Bu, birkaç hafta içinde Bavyera'daki bir mahkumun ikinci kaçışı. Artık politikacılar tepki vermek zorunda hissediyorlar. İçişleri Bakanı Joachim Herrmann ve Adalet Bakanı Georg Eisenreich (her ikisi de CSU), operasyonel kavramların gözden geçirileceğini duyurdu.

Hermann “Bir mahkumun kaçmayı başarması söz konusu bile olamaz. Yukarı Frankonya'daki polis merkezinin, uçuşun geçmişi hakkında kapsamlı bir açıklama yapmasını bekliyorum. Bunun titizlikle ve kapsamlı bir şekilde üzerinde çalışılması gerekiyor” açıklamasında bulundu. Eisenreich, "Mahkumların Bavyera mahkemelerinden kaçmayı başarması kabul edilemez. Güvenlik açıkları kabul edilemez.” dedi.

47 yaşındaki mahkum hala firarda. Polis şimdi adamın bir fotoğrafını yayınladı. Bunun bir parçası olarak, yetkililer yine acilen kaçağın nerede olduğuna dair bilgi istedi. Yukarı Frankonya polis merkezinden yapılan güncel basın açıklamasına göre, onun kaçmasını görebilen, başka bir şey gören veya adamın nerede olabileceğini bilen herkesin 110'u araması gerekiyor.

Polis, firari zanlı için Twitter'da da bilgi ve çağrı yayınladı

 

 

HABERE YORUM KAT