Bavyera polisi her yerde o adamı arıyor! 11 yaşındaki çocuğu kaçırmaya çalıştı...

Bavyera polisi her yerde o adamı arıyor! 11 yaşındaki çocuğu kaçırmaya çalıştı...

Mühldorf am Inn'de polis 11 yaşındaki kız çocuğunu kaçırma girişiminde bulunanan adamı arıyor

Anne babaların muhtemelen en çok korktukları durumlar bunlardır: Çocuğun bir yabancı tarafından  taciz edilmesi ve onlarla birlikte gitmesi istenmesi, hatta buna zorlanması. Bu, son birkaç gün içinde Mühldorf am Inn'de on bir yaşındaki bir kız çocuğunun başına iki kez geldi.

Polis Cuma günü yaptığı açıklamada, "19 Ocak Perşembe günü 11 yaşındaki kıza önce bir adam yaklaştı, ardından kolundan tutarak götürmeye çalıştı "  İki çocuğun olayı farkedip kızın yanına gitmesiyle fail olay yerinden uzaklaştı. Cuma günü ise, öğrenci yine bilinmeyen adamla karşılaştı. Bu sefer bir çitin arkasına saklanarak küçük kızı sözlü olarak taciz etti.

Olay sonrası 11 yaşındaki kız öğretmenine her şeyi anlatmasıyla polisle iletişime geçildi. Polis geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı ancak adamın izine raslatnılmadı.

Polis Mühldorf tanıkları çağırmaya başladı

Her iki vaka da Luitpolallee bölgesindeki Mühldorf am Inn'in merkezinde meydana geldi. Polise göre, öğrenci yabancıyı şu şekilde tanımlayabildi: erkek, yaklaşık 175 cm boyunda, ince, siyah bir ağız ve burun maskesi ve siyah bir ceket giyiyordu.

Mühldorf polisi olayı aydınlatmak için (08631) 3673-0 numaralı telefonu arayarak halktan bilgi istiyor:

Luitpoldallee bölgesinde Perşembe sabahı (01/19/2023) veya Cuma sabahı (01/20/2023) kurbanın açıklamalarıyla bağlantılı olabilecek gözlemleri kim yaptı?
Kişisel tanıma dayalı olarak failin kimliği hakkında polise kim bilgi verebilir?
Davayla ilgili bilgileri başka kim sağlayabilir?  

Fotoğraf: Unsplash - mbaumi

HABERE YORUM KAT