Başkasının havuzuna çırılçıplak giren kadının açıklaması pes dedirtti!

Başkasının havuzuna çırılçıplak giren kadının açıklaması pes dedirtti!

Florida eyaletinde bir kadın başkasının havuzuna çırılçıplak girdi. Havuzdan çıkıp giyinmesi için ikna etmeye çalışan polislere yaptığı açıklama pes dedirtti.

Florida eyaletinde yaşayan James Clark, pazartesi günü doktor randevusundan döndüğünde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Havuzunda tanımadığı bir kadının çıplak şekilde yüzdüğünü görünce şoke olan 69 yaşındaki adam, polisi arayarak şikayette bulundu.

Bunun üzerine saat 15.00 civarında eve gelen ekip, havuzdaki kadını çıkarmaya çalıştı. Ancak polislerin tüm uyarılarına rağmen uzun süre havuzdan çıkmayan Heather Kennedy, kendisini kelepçelemeye çalışan polislere direndi.

NEDEN HAVUZA GİRDİĞİNİ AÇIKLAMAK İSTEMEDİ

Nihayetinde polisler 42 yaşındaki kadını ikna ederek havuzdan çıkardı ve tutukladı. Tutuklama raporuna göre kadın, ekiplere "neden havuza girdiğine dair açıklamada bulunmak zorunda olmadığını" söyledi.

Kennedy'nin polislere kendisini rahat bırakmasını söylediği ve ekiplerin talebine rağmen uzun süre kimlik bilgilerini paylaşmadığı da ifade edildi. Mülkiyete izinsiz girme ve mukavemet suçlarıyla tutuklanan ve Charlotte County hapishanesine gönderilen kadının 4 Ağustos'ta mahkeme karşısına çıkması planlanıyor. 

Kennedy, bu yılın başlarında yapılan bir trafik kontrolünde üzerinde yüklü miktarda uyuşturucuyla yakalanmıştı. Bunun üzerine tutuklanan kadın, çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu bulundurmak suçundan ceza almıştı.

Kaynak: Independent Türkçe

HABERE YORUM KAT