Basın mensuplarına silayolu.com’dan teşekkür plaketi: Medya ile sıkı işbirliğine devam

Basın mensuplarına silayolu.com’dan teşekkür plaketi: Medya ile sıkı işbirliğine devam

Almanya’da 25 yıl önce kurulan ve yol ve tatil rehberi hizmeti veren haber portalı “silayolu.com”, Dortmund’ta basın mensuplarına şükran plaketi sundu. Başkan Sezai Koç ve ekibi, medya ile sıkı işbirliğine devam mesajı verdi.

Her yıl geleneksel olarak “sılayolu.com” tarafından düzenlenen, ekip çalışanları ile medya temsilcilerinin buluşması Dortmund’da gerçekleşti.  Almanya’da yayınlanan Türkçe haber portali muhabirce.de’de yer alan habere göre korona  önlemleri çerçevesinde  sınırlı davetli katılımıyla düzenlenen programa, T.C. Essen Başkonsolosu Şener Cebeci, sılayolu.com Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Koç, Basın Sorumlusu Metin Doğan, yönetim kurulu üyeleri ve bölge temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda medya mensubu katıldı.

img-20201003-150138.jpg

HER YÖNÜYLE “SILA YOLU” GÜZERGAHI

Programda konuşan “silayolu.com” Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Koç şunları söyledi:

“Gönüllü başlattığımız yol yardım hizmetlerinde 2015 yılında dernekleştik, 2019’da da 'Eurotürkassist - Avrupalı Türklerin Yol Yardımı'nı kurduk. Çeyrek asırdan bu yana sıla yolunda ve Türkiye’nin 81 ilinde, Avrupalı Türkler için takip edilmesi gereken tüm konuları, yaşanan sıkıntıları ve sorunlara çözümler için eşsiz bir tarihi yolculuğa çıktık. Almanya ve Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımıza 'sıla yolu rehberi' olma misyonu üstlendik.  Her yıl çalışma ekibimizle ve bölgemizdeki medya temsilcileri ile bir araya gelerek, yılın değerlendirmesini yapıyoruz. Bu yaz döneminde de, pandemiye takılmadan hizmetlerimiz sürdürdük. Gelecekte daha başarılı hizmetleri sunmayı amaçlıyoruz. Öncelikle gönüllü hizmet veren ekip arkadaşlarımıza, ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere, haberleriyle destek olan basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.”

img-20201003-151950.jpg

“SILA YOLU İLE SIKINTILARIMIZ AZALIYOR”

Sezai Koç, başkonsolosluk hizmetlerinden dolayı T.C. Essen Başkonsolosu Şener Cebeci’ye bir plaket verdi. Toplantıda söz alan T.C. Essen Başkonsolosu Şener Cebeci, şunları söyledi: 

“Malum şartlardan dolayı bir çoğunuz gibi ben de Türkiye’ye gidemedim, ama sıla yolu ekibinden böyle değerli bir hediye almak sevindirici, sıla yolu yöneticilerine teşekkür ediyorum. Önemli hizmetlerde bulunuyorlar. Özellikle pandemi sırasında sıla yolunda, vatandaşa yönelik önemli bilgilendirmelerde bulunmuştur. Almanya Türkiye güzergahında geniş kapsamlı hizmet veren ekibi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. silayolu.com gibi oluşumlar ve derneklerin sayıları ne kadar artarsa, bizlerin de bu alanda sıkıntılarımız o kadar azalır. Sıla yolu hattında sizler gibi ekiplerle paydaşlık kurarak, toplumumuzun her kesimine bilgilendirme hizmeti vermeye gayret ediyoruz.”

MUHABİRCE’YE ÜSTÜN BAŞARI PLAKETİ

Konuşmaların ardından Sılayolu.com Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Koç, yılın en başarılı ekip arkadaşlarına ve aralarında muhabirce’nin de bulunduğu farklı medya kurumlarının temsilcilerine birer teşekkür plaketi takdim etti. Koç ayrıca toplantının yapıldığı Tandura Restoran’ın sahibi Mürsel Demir’e de bir teşekkür plaketi takdim etti.

DAHA HIZLI BİLGİ, DAHA HIZLI HİZMET

Programa Ulm’dan katılan “silayolu.com” basın sorumlusu Metin Doğan medya mensupları ile yaptığı kısa sohbette “Sahada çok geniş bir ekibe sahibiz. Doğrudan bizimle çalışan arkadaşlardan aldığımız bilgileri haber formatıyla, platformlarımızdan vatandaşın bilgisine en hızlı bir şekilde sunuyoruz. Türk medya kuruluşları ile birlikte çalışarak, derlediğimiz haberlerin daha fazla insana ulaşmasını sağlayabiliriz. Ayrıca bizim ulaşamadığımız sıla yolu haberleri olduğunda da, medya kuruluşlarımızdan destek almış oluruz diye düşünüyorum. Vatandaşa daha fazla bilgi, daha fazla hizmet verebilmek için medya mensupları ile daha sıkı çalışmayı hedefliyoruz, medyamızdan da aynı şekilde katkı rica ediyoruz” dedi. 

49 - DORTMUND

Kaynak: muhabirce.de

HABERE YORUM KAT