Barış Yarkadaş içeriden aldığı bilgiyi paylaştı: Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi kararını açıkladı

Barış Yarkadaş içeriden aldığı bilgiyi paylaştı: Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesi kararını açıkladı

Barış Yarkadaş, 2024 yerel seçimleriyle ilgili çarpıcı bir kulis bilgisini paylaştı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100 kanalında katıldığı bir programda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel seçim stratejisi hakkında kulis bilgilerini aktardı. Yarkadaş, programda yaptığı açıklamalarda, CHP liderinin gelecek yerel seçimlerde izlemeyi planladığı yolu paylaştı. Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi seçimlere tek başına sokmayı planladığını ve bu amaçla tüm Belediye Başkanlarına Kurultay sonrasında bu konuda talimat vereceğini belirtti.

Barış Yarkadaş, gazeteci ve eski CHP Milletvekili olarak tv100'ün Eşit Ağırlık programına konuk oldu. Programda İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Av. Cem Kaya, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, hukukçu Dr. Ruşen Gültekin ve Erdoğan Aktaş gibi isimlerle birlikte gündemi değerlendirdi.

Yarkadaş, 2024 yerel seçimleriyle ilgili çarpıcı bir kulis bilgisini paylaştı. Program sırasında, CHP'nin içinde bulunduğu durumun ve siyasi konjonktürün CHP'yi nasıl etkileyebileceğine dair açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen soruları cevaplarken, "Siz her gün CHP'yi tahkir eden bir pozisyon aldığınızda, CHP'nin peşinden koşacağını mı düşünüyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Ayrıca Yarkadaş, elde ettiği izlenimlere dayanarak, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi önümüzdeki dönemde tek başına seçimlere sokmayı planladığını ve tüm Belediye Başkanlarına Kurultay sonrasında bu yönde talimat vereceğini belirtti. Bu stratejinin büyükşehirler dahil olmak üzere geniş bir kapsamı olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT