Bali kıyılarında tatil kazası: Alman ve Avusturyalı turist kayboldu…

Bali kıyılarında tatil kazası: Alman ve Avusturyalı turist kayboldu…

Bali açıklarında bir Alman ve bir Avustralyalı turist akıntıya kapılan başka birini kurtarmaya çalışırken kayboldular.

Bali açıklarında Nusa Penida'daki Diamond Sahili'nde denizden başka bir tatilciyi kurtarmaya çalışan iki adam akıntıya kapıldı. Yardım etmeye çalıştıkları adam tehlikeyi atlattı, ancak sözcüye göre diğer iki turistten şu anda hiçbir iz yok. 
 

Polis tarafından yapılan açıklamada kayıp iki vatandaşın arama çalışmalarının devam ettiği ancak yağmur ve kuvvetli rüzgar etkisiyle arama çalışmalarında zorluk yaşadıklarını dile getirdiler.

Bali eyaletine ait küçük komşu ada Nusa Penida, dünyanın her yerinden dalış tutkunları arasında popüler. Pazar günü, Malezya'dan bir turist başka bir kişiyi boğulmaktan kurtarmaya çalışırken aynı bölgede hayatını kaybetti.

Son günlerde Avustralya ve Cook Adaları'nda da benzer trajediler yaşandı . Güney Pasifik'teki cennet adada, Salı günü bir Yeni Zelandalı kızını denizden kurtarmaya çalışırken öldü. Yine Salı günü Avustralya'da akıntıya kapılan kızına yardım etmeye çalışan bir adam hayatını kaybetti. Ve Pazar günü, Sidney'in güneyinde bir polis memuru oğlunu boğulmaktan kurtarmaya çalışırken öldü. Her durumda çocuklar hayatta kaldı.

HABERE YORUM KAT