Baden-Württemberg'de bir seri katil mi dolaşıyor?

Baden-Württemberg'de bir seri katil mi dolaşıyor?

Polis alarm veriyor: 25.01. Michelbach'ta 89 yaşındaki bir kişi öldürüldü., Schwäbisch Hall bölgesinde öldürülen üçüncü yaşlı kadın olduğu açıklandı.

Bir seri katil yaşlı kadınları mı hedef alıyor? Aalen ( Baden-Württemberg ) polisi ve Heilbronn savcılığı ortak bir basın açıklamasında, "Soko Höhe"nin başka bir davada soruşturmayı devraldığını duyurdu.

Baden-Württemberg: Schwäbisch Hall'daki bir dizi cinayet mi? İki yaşlı kadın kısa sürede hayatını kaybetti...

89 yaşındaki bir kişi, 25 Ocak Çarşamba akşamı Michelbach an der Bilz'deki (Schwäbisch Hall bölgesi) dairesinde ölü bulundu. Polis, "kriminal polis tarafından yapılan ölüm soruşturması sırasında, kadının vahşi bir şekilde öldüğüne dair göstergeler vardı" açıklamasında bulundu. Yaşlı kadın en son çarşamba günü sabah 10 civarında canlı olarak görüldü. Cuma günü otopsi yapılması planlanıyor.

Aralık 2022'de, Noel'den kısa bir süre önce, yaşlı bir kadın (77) Schwäbisch Hall'daki dairesinde ölü bulundu. Cinayetten sonra "Soko Höhe" kuruldu.

Polis ve savcılar, iki eylem arasında bir bağlantı olabileceğini söylüyor. "Sokohöhe" personel sayısı artırıldı. Özel komisyon şu anda adli tıp uzmanları, Devlet Kriminal Polis Teşkilatının adli tıp enstitüsü ve polis merkezinden gelen güçler tarafından destekleniyor.

Baden-Württemberg'deki cinayet davaları: savcı paralelliklerden bahsediyor

Savcı Harald Lustig, SWR'de, Schwäbisch Hall bölgesi için bu tür bir cinayet birikiminin olağandışı olduğunu söyledi. Ayrıca paralellikler de var. Her iki kurban da yaşlı kadın ve her iki olay yeri de birbirine yakın.

SWR'nin bildirdiği gibi, yetkililer 2020'de açıklanamayan bir cinayeti soruşturmuştu. O sırada, 94 yaşındaki bir bira fabrikası varisi, Schwäbisch Hall'dan 77 yaşındaki kadının olay mahallinin çok yakınında vahşice öldürüldü.

Baden-Württemberg: Cinayetler dizisi 2020'de mi başladı?

  • 2020 yılında Schwäbisch Hall bölgesinde 94 yaşındaki bir kadın vahşice öldürüldü.
  • 23 Aralık 2022: 77 yaşındaki bir kadın, Schwäbisch Hall'un Hagenbach semtindeki dairesinde ölü bulundu.
  • 25 Ocak 2023'te: 89 yaşındaki bir kadın, Çarşamba akşamı Michelbach an der Bilz'deki (Schwäbisch Hall bölgesi) dairesinde ölü bulundu.

Fotoğraf: Unsplash - darbonville

HABERE YORUM KAT