Baba olduktan 5 ay sonra eşinden ayrıldı, başka bir kadından çocuk bekliyor

Baba olduktan 5 ay sonra eşinden ayrıldı, başka bir kadından çocuk bekliyor

Ekim ayında yeniden baba olan Philipp Plein, beş ay sonra oğullarının annesinden resmen ayrıldı ve şimdi başka bir kadından bir çocuk bekliyor.

Münih doğumlu moda tasarımcısı Philipp Plein, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, eşi Lucia Bartoli'den resmen ayrıldığını duyurdu.

Plein, "Ekim ayının sonunda bunun yürümeyeceğine karar verdik. İlişkimize en iyi arkadaşlar ve çocuklarımız için olabileceğimiz en iyi ebeveynler olarak devam etmeye karar verdik" ifadelerini kullandı.

"BİRBİRİMİZİ HALA SEVİYORUZ"

"Birbirimizi hala ilişkimizin ilk günündeki gibi seviyor ve saygı duyuyoruz. İki harika çocuğumuz için mutlu bir aile olarak bir arada kalmaya devam edeceğiz" diyen Plein'in ilk çocukları olan Rocket Halo Ocean adlı erkek çocukları Mayıs 2022'de doğmuş, Ekim 2023'te de ikinci çocuğu dünyaya gelmişti.

Basında yer alan haberlere göre, Philipp Plein çoktan yeni bir hayata başlamış gibi de görünüyor. En küçük çocuğunun doğumundan beş ay sonra Münihli oyuncunun yeniden baba olmaya hazırlandığı belirtiliyor. Plein'in dördüncü çocuğunun model Andreea Sasu'dan olacağı kaydediliyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT