Aysun Kayacı'dan yıllar sonra gelen 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' açıklaması

Aysun Kayacı'dan yıllar sonra gelen 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' açıklaması

Aysun Kayacı, yıllar önce kullandığı "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" ifadesiyle ilgili "Yeter artık, düşsünler yakamdan. O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Söylediğim anda da pişman oldum" dedi.

Gazeteci Cengiz Semercioğlu, son olarak "Hakan Ural ile benim oyum bir mi?" dediği iddia edilen eski model Aysun Kayacı ile gerçekleştirdiği sohbeti 12 Nisan'da kişisel Twitter hesabında paylaştı.

Twitter'dan bıktığını söyleyen Kayacı, kendisi adına açılan sahte hesapları yılda 2-3 kere şikayet ettiğini ancak bundan bir sonuç alamadığını söyledi. Kayacı, şunları anlattı:


 
"Yılda 2-3 defa Twitter'a şikayet ediyorum bu hesapları. Dünyanın avukat parasını veriyorum. Kapattırıyorum sahte hesapları yenisi açılıyor. Bu hesabı da şikayet ettim. Twitter 'Üzerinde tiyatro maskı logosu var. Parodi hesap olduğu belli' yanıtını verdiler. 'Tiyatro maskı benim ülkemde parodi olarak algılanmıyor. Ben oyuncu olduğum için benim hesabım zannediliyor' dedim ama kapatmaya yanaşmadılar. Bugün yeniden şikayette bulunacağım. Hesabın sahibini eninde sonunda mahkemeye çıkarttıracağım."

'YETER ARTIK DÜŞSÜNLER YAKAMDAN'
Kayacı, yıllar önce söylediği "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözüyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. "Yeter artık, düşsünler yakamdan. O sözü söylediğimde 20 yaşındaydım. Programda çevre politikaları konuşurken söylemiştim. Söylediğim anda da pişman oldum" ifadesini kullanan Kayacı, şöyle devam etti:

"Bugün 41 yaşındayım. Bambaşka, sakin bir hayatım var. Yılın 2-3 ayını Türkiye'de geçiriyorum. Ülkemi, insanlarımı çok seviyorum. Kimsenin işiyle, diniyle, diliyle ilgili söz söyleyecek biri değilim. O sahte hesaptan insanların inancı, işi gücü eleştiriliyor. Cumhurbaşkanı'na bile hakaret ediliyor. Ben böyle biri değilim. Ben inançlı biriyim. Neden insanların inancıyla dalga geçeyim?"

Twitter'a hesapları hızlıca kapatmadığı için çok kızgın olduğunu belirten Kayacı, "Orası bir çamur deryası, ben o çamurun içinde olmadım. Olmayacağım. Beni oraya çekemezsiniz. Böyle çamur hesaplar Twitter'ın işine geliyor olmalı ki hemen kapatmıyorlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT