Attığı tokadın bedeli ortaya çıktı

Attığı tokadın bedeli ortaya çıktı

Geçtiğimiz aylarda "tokat" olayı ile gündeme gelen Muharrem Sarıkaya, tokat attığı İHA muhabiri Ahmet Demir ile uzlaştı. Uzlaşmanın detayları ortaya çıktı.

Ahmet Demir’in Muharrem Sarıkaya ile uzlaşma yoluna gittiği ve tazminat davası kararından geri adım attığı ortaya çıkmıştı. Uzlaşmaya dair yeni detaylar geldi.

MedyaRadar’ın haberine göre Muhabir Ahmet Demir ile İhlas Holding, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak Sarıkaya’nın attığı tokada karşılık olarak maddi ve manevi tazminat davası açtı. Ancak dava açılmadan önce uzlaşmacı iki tarafı bir araya getirdi.

Gazeteci Sarıkaya, en üst sınırdan 50 bin liralık tazminatı ödemeyi kabul etti. Sarıkaya’nın tazminatı ödemeyi kabullenmesinin ardından dava, açılmadan sonuçlanmış oldu.

 

NE OLMUŞTU?

Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi ve Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in konuk olduğu canlı yayında yayına gelerek ses sorununu çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atmıştı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından önce özür dileyen Sarıkaya, ertesi gün ise görevinden istifa etmişti. Fatma Şahin de görüntülerde tokat olayının ardından tepkisiz kalması nedeniyle eleştirilmişti.

HABERE YORUM KAT