'Atatürk dizisinin dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım"

'Atatürk dizisinin dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım"

Disney Plus'ın “Atatürk" dizisini yayınlamama kararı sosyal medyada tepki çekti. Dizide Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli platformun kararıyla ilgili konuştu.

Disney Plus dizisinde Atatürk'ü canlandıran oyuncu Aras Bulut İynemli, platformun diziyi yayınlamama kararıyla ilgili ilk kez konuştu. İynemli, "Atatürk'e ve projeye sahip çıkmak bence en önemli görevim. O yüzden bunun için, dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

İynemli, Gazete Magazin'e yaptığı açıklamada, "Yapım şirketi ve platform böyle bir karar aldı. Benim için asıl olan şey hikayenin seyirciyle doğru bir şekilde buluşması. Atatürk'ün zaten dünyanın en büyük liderlerinden birisi olduğunu anlatmaya gerek bile yok, hatta bence en büyüğü. O yüzden benim de oynayan kişi olarak ve bu sorumluluğu alan kişi olarak Atatürk'e ve projeye sahip çıkmak bence en önemli görevim. O yüzden bunun için, dünyada izlenmesi için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Ermeni lobisiyle ilgili soruya yanıt vermeyen İynemli, yeni projesinin olup olmadığıyla ilgili soruya ise senaryo okuduğu ama kesinleşmiş bir iş olmadığı cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT