Aşk uğruna Almanya’dan Antep’e geldi, erkek arkadaşı gözlerinin önünde çocuğunu öldürdü

Aşk uğruna Almanya’dan Antep’e geldi, erkek arkadaşı gözlerinin önünde çocuğunu öldürdü

Almanya'dan ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi Melisa Ünal, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi.

Müge Anlı'nın programına geçtiğimiz hafta katılan Doğukan Ünal, iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal'ın hayatını kaybetmesi ve küçük kızı Sare'nin ortadan kaybolması programa başvurmuştu.

Küçük Meryem’in düşerek beyin kanaması sonucu öldüğünü iddia eden ve eşine inanmayan baba Ünal, hastaneye kızını görmek için gittiğinde eşinin orada olmadığını ve küçük kızının hastane yetkililerince "sahipsiz bebek" olarak bilindiğini söylemişti.

Görgü tanıkları canlı yayına peş peşe bağlandı. Daha önce kızını dövdüğü iddia edilen anne ile ilgili canlı yayına bağlananlar, "Melisa'yı, Meryem'i döverken gördüm" dedi. Yayına bağlanan başka gizli tanık konuştu, "Büyüğe çok öfkeliydi. Küçüğü kucağına alıyordu büyüğü ceketinden sürükleye sürükleyerek götürüyordu. Çok kez büyüğe şiddet uygularken gördük." ifadelerini kullanmıştı.

Bu iddialarının üzerine emniyet harekete geçti. Melisa'nın sevgilisi Recep Aldemir, annesi ve babası ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. İfadeleri alındıktan sonra aile adliyeye sevk edildi. Savcının tutuklanmasına karar verdiği Recep Aldemir, mahkemeye sevk edildi, mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Meryem'in annesi Melisa için ise Almanya'da yakalama kararı çıkarılacak. İnterpol devreye girecek, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından Melisa Ünal'ın Türkiye'ye iadesi istenecek.

Almanya'dan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Meryem'in annesi Melisa Ünal, kızını sevgilisi Recep Aldemir'in kollarında baygın ve çıplak halde bulduğunu söyledi. Melisa canlı yayında şu ifadeleri kullandı: "Ben öncelikle herkesten özür dilemek istiyorum. Her şeyi en başından anlatmak istiyorum. Herkes sussun ben konuşmak istiyorum. O gün scooter olayı yoktu. O gün Recep abinin evindeydim. Hiçbir şekilde dışarı çıkmadı. Kanepeden düşme olayı ve kanepede uyuya kalmış olayı hiçbir şekilde doğru değil" dedi.

O gün ben Asya ile birlikte çizgi film izliyordu. Benim kızım Meryem uyuyordu. Meryem ağlayarak benim yanıma geldi. Geldikten sonra ben ona sarılmaya başladım. Recep Meryem'i aldı ve içeri gitti. Ağladı diye 'Sus, ağlama' bağırıp çağırdı. Meryem'e… Sonra Meryem 'Baba yapma, baba yapma' diye bağırınca içeri gittim, 'Recep bu çocuğa ne yaptın' dedim.

Ben Recep'in kollarında Meryem'i bayılmış bir şekilde gördüm. Çırılçıplak bir şekilde gördüm. Sonra gitti Meryem'i suya tuttu. 'Kendine geldi Meryem' dedi bana. Sonra ben o esnada çığlık attım 'Recep bu çocuk niye bu hale geldi? Bu çocuğa ne yaptın?' dedim. Çocuğu çıplak vaziyette gördüm."

 

HABERE YORUM KAT