Artı49 ayrıntıyı yakaladı: Türkiye’de Dilan Polat ürünü satışı yok ama Almanya’da var

Artı49 ayrıntıyı yakaladı: Türkiye’de Dilan Polat ürünü satışı yok ama Almanya’da var

Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın servetinin kaynağına yönelik soruşturma sürerken şirketlerine el konuldu ve kayyum atandı. Dolayısıyla Polat çiftinin sahibi olduğu internet satış siteleri kapalı… Ancak Almanya merkezli siteden satış yapılabiliyor.

Kara para aklamak, vergi kaçırmak, ve örgüt kurmak suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftine yönelik soruşturmada şirketlerine ve mal varlıklarına el konuldu.

Polat çiftinin şirketlerinde yapılan aramalar neticesinde Anadolu Adliyesi 8. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla şirketlere ait 22 milyon 372 bin TL'ye el konuldu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile yakınlarına ait 27 şirkete kayyum atanmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme 27 şirkete kayyum atanmasına karar verdi.

Yapılan operasyonlardan sonra Dilan Polat Güzellik Merkezleri’nden randevu alınmasını, güzellik paketi satın alınmasını sağlayan telefon uygulaması kapatıldı. Daha sonra ise Dilan Polat’ın markası olan Rise and Shine Kozmetik şirketinin internet sitesi de kapatıldı, herhangi bir satış işlemi yapılamıyor.

İşte belgesi:

b2.jpg

Dilan Polat şirketlerinden, güzellik merkezlerinden ve kozmetik ürünlerinden Türkiye’de henüz satış yapılamazken Almanca olan “riseandshinecosmetic.eu” adlı internet sitesinden ise Dilan Polat ürünleri satışı yapılabiliyor.

İşte belgesi:

b1.jpg

Avukat Feyza Altun, tüm mal varlığına el konulan Dilan Polat’ın sahibi olduğu rise & shine kozmetik şirketinin ürün satışı hizmetini durdurduğunu iddia etmişti. Twitter hesabından açıklama yapan Feyza Altun, “Onlarca İnsan Paket iadesi istiyor ancak kimseye ücret iadesi yapılmıyor, git nereye şikayet edersen et deniyor. Üzgünüm sevgili tüketiciler Dilan Polatlandınız” demişti.

HABERE YORUM KAT