Arınç: Belgeselin Sedat Peker'le ilgili olduğunu bilmiyordum

Arınç: Belgeselin Sedat Peker'le ilgili olduğunu bilmiyordum

Bülent Arınç, 140journos'un hazırladığı ve kendisinin devletle ilgili görüşlerinin de aktarıldığı belgeselin Sedat Peker'le ilgili olduğunu bilmediğini öne sürdü.

Halk TV ekranlarında Açıkça programında Gökmen Karadağ moderatörlüğünde gazeteciler Fikret Bila, Barış Pehlivan, hukukçu Salim Şen ve DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu; belgeseli değerlendirdi. 

Bülent Arınç, Halk Tv ekranlarında Gökmen Karadağ'ın sunuculuğunu yaptığı Açıkça programına telefonla bağlandı. 140journos kanalının yayınladığı Sedat Peker videosunda yer alması hakkında konuşan Arınç, verdiği röportajların nerede kullanılacağını bilmediğini ifade ettikten bir süre sonra telefonu kapattı.

Sedat Peker'i konu alan ve 140 Journos tarafından hazırlanan 'Ya devlet başa' belgeselinde kendisinin de devletle ilgili röportaj vermesine ilişkin açıklama yapan Arınç "Benimle Ankara'da 2 saate yakın bir röportaj yaptılar. Bunu 20 dakika ile özetlemişler. Kurguda da 12 dakikaya düşmüştü. Kurgu montaj onlara ait. Ancak benim bu röportajda Sedat Peker ile ya da Sedat Peker'in anlattıkları ile ilgili herhangi bir şey bulunmamaktadır" dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT