AOK Hessen'den ücretsiz erken teşhis tedavisi için önemli bilgilendirme!

AOK Hessen'den ücretsiz erken teşhis tedavisi için önemli bilgilendirme!

AOK Hessen, ücretsiz koruyucu sağlık hizmetler hakkında önemli bilgilendirmeler yaptı.

AOK'un internet sitesinde yer alan açıklamada erken teşhisin önemine vurgu yapılırken hangi durumlarda erken teşhis muayenesine gidilebileceğinin konusunda da bilgilendirmeler yer aldı. 

AOK'un açıklamasında şu ifadeler yer aldı; 

"Erken teşhis muayeneleri, mevcut hastalıkları veya ön aşamalarını mümkün olduğunca erken keşfetmeye ve tedavi etmeye yardımcı olur. Doğumdan yaşlılığa kadar birçok muayenenin masraflarını AOK üstlenir. Bu nedenle lütfen düzenli olarak koruyucu bakıma gidin ve sağlığınızın uzun süre korunmasına yardımcı olun. Avantajlarınız:

- Tüm yaş gruplarındaki çocuklar için eksiksiz hüküm
- Yetişkinler için check-up ve erken kanser teşhisi
- Hamileler için düzenli muayeneler"

Öte yandan aşağıdaki tabloda hangi erken teşhis tedavilerinden hangi hastalıklara ilişkin hangi aralıklarla yaralanabileceğiniz bilgiler bulunuyor.

1.jpg

Bu tabloda da 2022 yılı prim ve prime bağlı hesaplama oranları yer alıyor. 2022 yılında 2021'den farklı olarak çocuksuzların bakın sigortasında yalnızca yüzde 0.10'luk bir artış yer alırken, iflas parası katılım payı oranında da yalnızca yüzde 0.3'lük bir artış söz konusu. 

İŞTE O TABLO: 

2.jpg

Ayrıca https://www.aok.de/pk/hessen/inhalt/krebsfrueherkennung-3/ adresinden erken teşhis tedavisi için detaylı bilgiler edinebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT