Almanya'yı karıştıran hemşire ile ilgili kafa karıştıran iddia!

Almanya'yı karıştıran hemşire ile ilgili kafa karıştıran iddia!

Almanya'da polis soruşturması sonrası bir hemşirenin Covid-19 aşısı yerine bazı hastalara bilerek tuzlu su enjekte ettiği ortaya çıktı. Olay tüm Dünya'da şok etkisi yaratırken Yeniçağ yazarı Arslan Bulut'tan dikkat çeken bir iddia geldi.

Almanya'da polis soruşturması sonrası bir hemşirenin Covid-19 aşısı yerine bazı hastalara bilerek tuzlu su enjekte ettiği ortaya çıktı. Yetkililer hemşirenin aşı uyguladığı yaklaşık 8 bin 600 kişiye yeniden aşı çağrısı yaptı. 

Almanya'da yaşanan bu olay tüm Dünya'da şok etkisi yaratırken Yeniçağ yazarı Arslan Bulut'tan dikkat çeken bir iddia geldi. 

Bulut, Alman hemşirenin yaptığı eylemin planlı olabileceğini savundu. 

Arslan Bulut'un yazısının ilgili bölümü şu şekilde: 

Habere göre Almanya'da aşılardan şüphelenen bir hemşirenin aşı yerine tuzlu su çözeltisi enjekte etmesi nedeniyle binlerce kişiye yeniden aşı olmaları çağrısı yapıldı.

Aşağı Saksonya eyaletinin Friesland bölgesinde yürütülen soruşturmada bir hemşirenin insanlara aşı yerine tuzlu su çözeltisi enjekte etmiş olabileceği sonucuna ulaşıldı. Tuzlu su enjekte edilenlerin yaklaşık 8600 kişi olduğu sanılıyor. Tuzlu su çözeltisinin sağlığa zararı bulunmuyor. Polis, hemşirenin yakalanıp yakalanmadığı, hakkında iddianame düzenlenip düzenlenmediğini açıklamadı!

***

Olay, aşı üreten ülkede meydana geliyor! Peki, Almanya'da aşı yerine tuzlu su enjekte edilen kişi sayısı gerçekten 8600 mü yoksa bu, Almanya devletinin örtülü ama yaygın bir uygulaması mıdır? Bir hemşire, tek başına böyle bir uygulama yapamaz. Bu bir ekip işidir ve tuzlu suyun altı dozluk aşı şişelerine doldurulması için günlerce çalışma gerektirir!

Aslında tuzlu su serum sayılabilir. Çünkü serum, içeriğinde yüzde 0.9 tuz ve 154 milimol klor bulunan, yüzde 99.1'i ise su olan bir tür tuzlu sudur.

Zaten, Türkiye'de klinik mikrobiyoloji uzmanı Dr. Orhan Kara, korona teşhisi konulan hastalara ilk gün serum verilmesinin en etkili tedavi olacağını söylüyordu... Anlaşılan, sadece bir hemşire değil, aşıyı üreten Almanya, Dr. Orhan Kara'nın bu bilgisine vakıf!

HABERE YORUM KAT