Almanya'nın en 'çirkin' şehri... Vatandaşlar bakın ne dedi ?

Almanya'nın en 'çirkin' şehri... Vatandaşlar bakın ne dedi ?

Çevrimiçi portal Reddit'te kullanıcılar Almanya'nın en çirkin şehrini oyluyorlar. Portala göre, Baden-Württemberg şehri “Pforzheim” ön sıralarda.

Almanya’da gezilecek ve keşfedilecek harika yerler var. Bununla birlikte, çevrimiçi portal Reddit'te bir kullanıcı Almanya'da hangi şehrin en çirkin olduğuyla ilgili bir tartışma başlattı. Reddit kullanıcılarının görüşleri bu konuda  çok farklı. Ancak portalda yapılan tartışmaya göre, Baden-Württemberg'deki bir şehir resmi olmayan sıralamanın başında yer alıyor.

Pforzheim, Almanya'nın en kötü şehri sıralamasında en başta

Reddit gönderisinin altındaki yorumları en çok verilen yanıtlara göre sıralarsanız, Pforzheim'ı bulmak için uzun süre aramanıza gerek kalmıyor. Kullanıcıların yaptıkları yorumlar arasında: “Pforzheim, 2. Dünya Savaşı'nda o kadar bombalandı ki geriye pek bir şey kalmadı” vardı. Birisi, "Pforzheim gerçekten çirkin, ama doğayı seviyorsanız çevresi güzel," diye yazıyor. Bazı kullanıcılar ise, "Evet, fena değil. Ancak birçok kişinin iddia ettiği kadar kötü değil” diyor. Diğer kullanıcılar da Almanya'da daha çirkin şehirler olduğu görüşünü paylaşıyor.

Haber Çeviri: Tuğba Ünal
Fotoğraf: Unsplash - livhema


 

HABERE YORUM KAT