Almanya'nın aradığı Yasemin Gündoğan'ın arkadaşından çok konuşulacak açıklamalar

Almanya'nın aradığı Yasemin Gündoğan'ın arkadaşından çok konuşulacak açıklamalar

Almanya’nın Bremen kentinde çalıştığı para nakil şirketinden çaldığı 8 milyon euro ile ortadan kaybolan Yasemin Gündoğan’ın tüm hayatı boyunca lüks ve şatafat içinde yaşamayı hayal ettiği belirtildi.

Almanya çalıştığı şirketten 8 milyon euro çalarak kayıplara karışan Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ı konuşuyor. Yakın bir arkadaşı Yasemin Gündoğan hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Almanya'da Türk asıllı Yasemin Gündoğan'ın çalıştığı para dağıtım şirketinden 8 milyon euro çalarak kayıplara karışması üzerine Almanya'da özel ekip kuruldu. Alman basını haberi okurlarına 'Hırsızlığa yeni bir boyut kazandırdı' şeklinde duyururken Gündoğan'a yardım ettiği şüphesi ile bir kişi gözaltına alındı.

28 yaşındaki Gündoğan’ın geçmişini mercek altına alan Bild gazetesi, küçük yaşlardan itibaren zengin olmanın hayalini kurduğunu, güzel görünmeyi, şık giyinmeyi ve sürekli eğlencelere katılmaya hevesli biri olduğunu yazdı. Yasemin Gündoğan'ın yakın bir tanıdığı, “Kendisini hiç makyajsız görmedim. Dış görüşüne çok önem verirdi” ifadelerinin yer aldığı haberde, bir okul arkadaşının ise, “Kendisinin o kadar zeki biri olmadığını sanırdık, oysa bize aksini gösterdi” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HÜRRİYET AVRUPA

HABERE YORUM KAT