Almanya'dan uzun soluklu deprem yardım kampanyası

Almanya'dan uzun soluklu deprem yardım kampanyası

Türkiye'deki depremden yaklaşık Almanya büyüklüğünde bir alan etkilendi. Deprem bölgesinin normal hayata dönmesinin uzun bir zaman süreceği tahmin ediliyor. Birçok kurum kendini geri çekmeye başlamış olsa da şu anda bölgedeki ihtiyaçlar devam ediyor.

Almanya'nın Ren-Main bölgesinde yaşayan birçok kişinin Türkiye'deki Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen yakını bulunuyor. Bu nedenle biz ARTI49 olarak, Langen Türk Alman Dostluk Derneği ve HEGBACH APHOTHEKE uzun dönemli bir yardım kampanyası başlattık.

1.jpg

Başlatılan kampanyayla Almanya ve Türkiye arasında bir köprü kurularak ihtiyaç sahiplerine hızlı şekilde yardımların ulaştırılması planlanıyor. Toplanan yardımlar, bu kuruluşların bağlantılı olduğu ve deprem bölgesinde sürekli olarak bulunan yapılar aracılığıyla bağışlanacak.

Yardım kampanyasına katılmak için vergiden de düşecek bağışlarınızı "Earthquake Turkey" notuyla "Langen Türk-Alman Derneği"ne ait olan DE25 5065 2124 0026 1117 81 IBAN numaralı hesaba yatırabilirsiniz. 300 Euro’ya kadar bağışlarınız için Banka Dekontu yeterli olup daha fazla gönderilen bağışlarınız için bağış-makbuzu gönderilecektir.

2.jpg

Tüm bağışlar kayıt altında olacak ve sitemizden gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Buradaki amaç küçük bağışları en geniş kitleyle yapmaktır.

HABERE YORUM KAT
4 Yorum