Almanya’daki Türk kadından ünlü oyuncuya ölüm tehdidi: “Cinsel hastalık kap geber”

Almanya’daki Türk kadından ünlü oyuncuya ölüm tehdidi: “Cinsel hastalık kap geber”

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Almanya’da yaşayan Derya Ö.’nün ölüm tehdidi mesajlarını görğnce şoke oldu. Almanya’daki Türk kadın, ünlü oyuncuya “Cinsel hastalık kap, geber” mesajını gönderdi.

Sosyal medyada kendisine hakaret ve tehdit dolu mesajlar atan kadın takipçisi, ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'na hayatı dar etti.

Almanya'da yaşayan Derya Ö, Uraz Kaygılaroğlu'na kafayı taktı. Ünlü oyuncuyu sıkı takibe alan kadın, 5 Haziran 2023 günü Kaygılaroğlu'na destan gibi bir mesaj attı.

"Cinsel hastalık kapmanı diliyorum. Ölmeni diliyorum her gün. Senin psikopat olduğunu herkese söylüyorum. Beni yok etmeye çalıştın, benden intikam aldın. Yaptığında bir b*k olsa, ne biçim adamsın sen" şeklindeki mesajları gören ünlü oyuncu büyük şok yaşadı.

Yazdıkları bununla da bitmeyen Derya Ö., iddiaya göre devamında "Haftada bir çocuğunu görüp reklam yapıyorsun, insanlar seni iyi baba zannediyor. Hayvanlar bile senin gibi değil. Paran var diye her şeyi yapabileceğini zannediyorsun, Türkiye'nin pisliğisin, yurt dışında sana kimse bakmaz. Bana travmalar yaşattığını farkında mısın? Allah belanı versin. Hayatında hiç bir şey yolunda gitmesin. Sadece kötü şeyler olsun" şeklindeki mesajlarını sürdürdü.

Aldığı mesajlar karşısında ne yapacağını şaşıran ünlü oyuncu, soluğu savcılıkta aldı. Kaygılaroğlu'nun şikayeti sonrası başlatılan soruşturmada tanık Atalay Ş. de ifade verdi.

Sabah'ın haberine göre, ifadesinde ünlü oyuncunun şüpheli Derya Ö.'den mesajlar aldığını belirterek şüphelinin "Sen görürsün, sana hayatı dar edeceğim" şeklinde mesajlar attığını ileri sürdü.

Ancak şüpheli Derya Ö.'nün yapılan tüm araştırmalara rağmen ifadesi alınamadı. Bunun üzerine şüpheli kadın hakkında adli makamlarca yakalama emri çıkartıldı.

Savcılık, dosya kapsamında iddiaları destekler nitelikteki mesaj tutanağı gereğince şüpheli Derya Ö.'nün "Zincirleme suç saikiyle hakaret" suçundan 3 yıl 6 aya kadar hapsini istedi.

Almanya’da yaşayan Derya Ö. Türkiye’ye gelirse yakalanıp ifadesi alınacak.

HABERE YORUM KAT