Almanya'da sevgilisini öldüren adama verilen ceza belli oldu!

Almanya'da sevgilisini öldüren adama verilen ceza belli oldu!

Sevgilisini öldüren Mehmet B. Köln Bölge Mahkemesinde yargılandı.

Köln Bölge Mahkemesi sevgilisini katleden Mehmet B.’yi Perşembe günü adam öldürme suçundan 11 yıl hapis cezasına çarptırdı. Karara göre Mehmet B.’nin sevgilisi Bulgar asıllı Silvia B. (31) ile iki çocuk babası suçlu Mehmet B. arasında kıskançlık nedeniyle anlaşmazlık yaşandı. Mahkeme, yaşanan korkunç olayın nedenini henüz net olarak belirleyemedi. 

Şu ana kadar mahkemede kesin olarak netleştirilen şey Bulgar asıllı kadının arabanın yolcu koltuğunda iki kez başından vurulması. Mahkeme başkanı kararda “Her iki kurşun da kesinlikle ölümcül” dedi.

Mahkemede hazırlanan iddianameye göre, cinayetin planlı işlenip işlenmediği henüz belirlenemedi. Mahkeme bildirisine göre, Mehmet B. öldürdüğü kadının daha sonra cesedini bir tanıdığı ile birlikte Rhineland-Pfalz yakınlarındaki dairesinin yakınında üzerine benzin döküp yaktı.

Cinayetten bir gün sonra sanık, cinayetin işlendiği arabanın iç kısmını yüksek basınçlı temizleyici ile temizlemeye çalıştı.

Mehmet B. mahkeme esnasında suçlamalara sessiz kalmıştı ve ardından cinayette kendisine yardım eden kişiyi tetiği çekmekle suçlamıştı. Ancak cinayet silahında sanık Mehmet B.’nin parmak izleri bulundu. 

Silvia B. ardında 10 yaşında bir erkek çocuğu bıraktı.

Haber Çeviri: Tuğba Ünal
Fotoğraf: Unsplash

HABERE YORUM KAT