Almanya’da İsmail G. , ayrılmak isteyen eşini öldürdü

Almanya’da İsmail G. , ayrılmak isteyen eşini öldürdü

Almanya'da yaşayan İsmail G., ayrılmak isteyen 32 yaşındaki eşi Rümeysa G.‘yi takip edip öldürdü.

Almanya’nın Stuttgart kentinde, eşinden ayrılıp Hollanda'ya ailesinin yanına yerleşmek isteyen iki çocuklu genç anne Rümeysa G. (32), son kez görüşmek istediği kocası İsmail G. (36) tarafından, otoparkta arabasının içinde öldürdü

Bir süredir ayrı yaşayan eşini, son bir görüşme için yanına gelmeye ikna eden İsmail G., onu tek kurşunla alnından vurarak öldürdü. Katil kocanın bir tanıdığı Bild Gazetesi'ne, “Beni aradı ve ‘Onu kafasından vurdum’ diyerek cinayeti işlediğini söyledi” açıklamasında bulunda.

Katil kocanın, bir taksi tuttuğu ve 1800 Euro ödeyerek önce Bosna Hersek'e gittiği, oradan da Türkiye'ye geçtiği belirtildi. İsmail G.’nin oradan yakınlarını arayıp “Tamam, sorunsuz geldim” dediği belirlendi. Katil koca hakkında uluslararası yakalama kararı çıkarıldı.

Pazartesi sabah işlenen korkunç cinayetin ardından genç kadının cansız bedeni, Daimler otoparkındaki arabanın içinde bulundu. 

Genç annenin, kızları 8 yaşındaki Lina ile 2 yaşındaki Mina'yı iki gün önce anne-babasının yanına bıraktığı ve kocasıyla görüşmeye gittiği belirlendi.

Rümeysa G.’nin, kocasıyla konuştuktan sonra arabasına binip gitmeye çalışırken öldürüldüğü sanılıyor. Ayrılmayı hazmedemeyen kocanın onu takip ettiği belirlendi.

Rümeysa G.‘nin yakınlarına, altı ay önce ayrı yaşamaya başladığı kocasının kendisi için kabus olduğunu ve bir gün kendisini öldürmesinden korktuğunu anlattığı belirlendi.

Kaynak: Sözcü
Fotoğraf: Unsplash - lautgeknipst

HABERE YORUM KAT