Almanya'da gizemli bir acil durum çağrısı ortalığı karıştırdı

Almanya'da gizemli bir acil durum çağrısı ortalığı karıştırdı

Bir motosiklet kazasıyla ilgili gizemli bir acil durum çağrısı, Münchberg'deki polisin kafasını karıştırdı.

Polisin pazar günü yaptığı açıklamaya göre, cumartesi sabahı saat 4.30 sıralarında operasyon merkezi aracılığıyla Poppenreuth yakınlarındaki Bundesstraße 289'da bir motosiklet kazası meydana geldiğine dair iptal edilmiş bir acil durum çağrısı alındı.

Uzun bir aramanın ardından, bir mısır tarlasında, kaza sonucu hasar görmüş, plakasız bir motosiklet bulundu. Ayrıca araç parçaları, giysiler, hasarlı bir kask ve bir ateşli silah da yakınlardaydı. Ancak olay yerinde kazaya ikinci bir aracın karıştığına dair herhangi bir iz bulunamadı. Motosikleti kullanan ve telefon ihbarını yapan kişiden hiçbir iz yoktu.

Bölgeyi aramak için Hof ​​ve Stadtsteinach'tan birkaç destek devriyesi ve polis köpeği hemen çağrıldı, polis helikopteri de devreye girdi.

Son olarak, kısa bir süre sonra, kaza mahallinden çok uzakta olmayan bir yerde, Unfriedsdorf ile Hildbrandsgrün arasındaki toprak yolda, hafif yaralı, 31 yaşında, uyuşturucu etkisi altında olduğu belli olan bir adam bulundu.

Motosikleti kullanan kişi olduğunu reddeden yaralı vatandaş bir süre konuşmanın ardından motosiklette yolcu olarak sürücünün arkasında olduğunu itiraf etti. Polisin soruşturması üzerine 31 yaşındaki vatandaşın acil aramayı yapan ancak arkadaşının adını vermek istemeyen kişi olduğu tespit edildi.

Soruşturmada alınan bilgiler ışığında, ev adresinde bulunamayan Münchberg'den 33 yaşındaki bir şüheliyi işaret etti A Münchberg'li adam polis karakoluna hafif şekilde teslim oldu, ayakta tedavi edildi ve ardından hastaneden taburcu edildi.

Motosikleti kimin kullandığı henüz tespit edilemedi ancak her iki şahıs da olası araç sürücüsü olarak değerlendirildiği için, her ikisi hakkında da karayolu trafiğini tehlikeye attığı iddiasıyla ön soruşturma başlatıldı. Her ikisi için de kan örneği istendi ayrıca her iki kişininde de geçerli bir ehliyeti olmadığı tespit edildi.

 

HABERE YORUM KAT