Almanya'da evinde yaşamını yitiren adam 1,5 yıl sonra fark edildi

Almanya'da evinde yaşamını yitiren adam 1,5 yıl sonra fark edildi

Almanya'da, Chemnitz kentinde bir apartman dairesinde yaşayan 70 yaşındaki Latislav B.'nin cansız bedeni, kanepenin üzerinde bulundu.

Olayda, Latislav B.'nin 1,5 yıl boyunca evinde cansız bir şekilde durduğu öğrenildi. Yakınları ve arkadaşları olmayan Latislav B.'nin komşuları, evden yayılan garip kokular üzerine durumu yetkililere bildirdi.

Polis ekipleri, kapıya çalmalarına rağmen içeriden cevap alamayınca kapıyı kırarak içeri girdi. Eve adım atan polisler, şok edici bir manzarayla karşılaştı: Latislav B.'nin cansız bedeni, kanepe üzerinde çürümüş halde bulunuyordu.

Yapılan incelemeler sonucunda, Latislav B.'nin yaklaşık 1,5 yıl önce kanepe üzerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hiçbir akrabası, arkadaşı veya komşusu olmayan Latislav B.'nin kanepesinde, kalıntılar, kıyafetler ve aksesuarlarının yanı sıra televizyon kumandası da bulundu.

Olay yeri temizlik uzmanı Thomas Kundt, evin temizlik işlerini üstlendi. Daha önce de yalnız yaşayan kişilerin cansız bedenlerini ve evlerini temizlediğini belirten Kundt, "Bu gerçekten çok uzun bir süre. Bu adamın gerçekten hiçbir akrabası, arkadaşı veya tanıdığı yoktu. Temizlik sırasında fotoğraf bulamadık, kira ödenmişti ve posta kutusu boştu" dedi.

Polise haber veren komşuları Mandy ve Maurice ise, "Balkonda asılı duran kıyafetler zamanla kirletiliyordu. Kimseyi gizlice gözetleme amacımız yoktu, ancak dayanamayıp durumu yetkililere bildirdik" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT