Almanya'da doğan gurbetçi, Survivor'u karıştırdı: Polis bastı, gözaltına alındı

Almanya'da doğan gurbetçi, Survivor'u karıştırdı: Polis bastı, gözaltına alındı

Almanya doğumlu "Survivor 2024 All Star" yarışmacısı Seda Aktuğlu, gözaltına alındı.

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2024 All Star'ın yarışmacı kadrosunda yer alan Almanya doğumlu gurbetçi Seda Aktuğlu’nun, Kolombiya'dan dönerken tanımadığı bir kadına sarf ettiği sözler, polis müdahalesine neden oldu.

İddiaya göre Aktuğlu, ödül oyunu dönüşünde, Kolombiya Havalimanı’nda bir kadının yanına gidip, telefonu kullanmak istedi. Bunu yaparken kullandığı ifadeler de "Beni kaçırdılar" olarak anlaşılınca olanlar oldu.

Aktuğlu, olayı şöyle anlattı:

"Havalimanında tuvalete gittim. Ancak temizlik yapıldığı için bana izin verilmedi. Bir kızın elinde telefon vardı. Babama mesaj atabilir miyim dedim. Mesajı attım ancak internet bağlantısı olmadığı için gitmedi. Yarışmacı arkadaşlarımı görünce panikledim. Bir not yazdım kıza verdim. Annesi yanlış anlayınca polis geldi. Benim amacım yarışmada başarı sağlayamayınca babamın üzüldüğünü düşünerek ona mutluyum diye mesaj atmaktı. Sonra uçağa en son bindim..."

GÖZALTINA ALINDI

Aktuğlu’nun notunda “Açım, zorlanıyorum” yazdığı ve bunun kızın annesi tarafından "kaçırılma girişimi" olarak anlaşıldığı öğrenildi. Bu durum üzerine polis ekipleri Seda Aktuğlu’nun bindiği uçağa baskın yaptı ve yarışmacıyı gözaltına aldı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT