Almanya’da büyük trajedi… Sadece 4 yaşındaki çocuk kurtuldu

Almanya’da büyük trajedi… Sadece 4 yaşındaki çocuk kurtuldu

Baden-Württemberg: Ludwigsburg semtinde, 35 yaşındaki adam karısını, kızını daha sonra da kendisini öldürdü. 4 yaşındaki ikinci çocuk ise ağır yaralı olarak kurtuldu.

Cinayetin işlendiği evdeki aile bireylerinin cesetleri otopsi yapılmak üzere inceleme altına alındı. Savcı Mareike Hafendörfer cinayetle ilgili: “Cinayetle ilgili kesin bilgi verebilmek için otopsi sonuçlarını beklemek zorundayız. Bu konuda muhtemelen hafta başında daha fazla şey söyleyebiliriz” dedi.

Polis ve savcılık şimdiye kadar cinayetin işlendiği silah konusunda sessiz kaldı. Ancak Cumhuriyet savcısı Hafendörfer cinayet sırasında sadece silah kullanılmadığını belirtti.

Cinayetin sebebi ayrılık mı?

Üç aile üyesinin öldüğü trajedinin nedeni merak konusu. Savcı sözcüsü, cinayetin sebebinin ayrılık olabileceğini söyledi. Konunun daha ileri araştırmalarda açıklığa kavuşturulması bekleniyor.

Soruşturmayı yürüten araştırmacılar, Cuma günü suç mahallinden kanıt topladı. Bölge Cuma günü güvenlik çemberine alındı.

4 yaşındaki çocuk ameliyatla kurtarıldı

Polis, saat 23.45 civarında Nußbaumweg'de teraslı bir evde 33 yaşındaki bir kadın, onun altı yaşındaki kızı ve 35 yaşında bir erkeğe ait üç ceset buldu. İkinci çocuk ise ağır yaralı olarak hastaneye 

kaldırıldı.

Polis merkezinin sözcüsünün açıklamasına göre, 4 yaşındaki çocuk ölümcül tehlikeyi atlattı. Çocuk acil bir operasyonla kurtarıldı.

Öldürülen 33 yaşındaki kadının bir arkadaşı onun için endişelendi ve bu nedenle polise haber verdi. İlk soruşturmalara göre, babanın cinayet sonrası intihar ettiği belirlendi. Ancak suçun tam olarak ne zaman işlendiği belirlenemedi.

Polise haber veren kadın, “33 yaşındaki kadına bütün gün ulaşamadığını ve ondan haber alamadığını ve bu nedenle endişelendiğini” söyledi.

Otopsi sonuçları bekleniyor

Evde cinayete veya intihara dair herhangi bir mektup bulunamadı. Olay günü kaza evinde çıkan herhangi bir tartışma olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Olayın daha çok netlik kazanması için Cuma günü yapılan otopsi sonuçları bekleniyor. Ancak, savcılık kurbanların hiçbirisinde kurşun yarası olmadığını doğruladı. Polis merkezinin cezai soruşturma departmanı şimdiye kadar üçüncü şahısların olası bir müdahalesine dair herhangi bir bulguya rastlamadı.

Haber Çeviri:Tuğba Ünal

Fotoğraf: Unsplash

HABERE YORUM KAT