Alman turizmciler, turizm gündemini Antalya’da tartışacak

Alman turizmciler, turizm gündemini Antalya’da tartışacak

Almanya’da 3 bin 500 seyahat acentesi ve tur operatörünü temsil eden Allianz Bağımsız Acenteler Derneği (ASR), yıllık olağan üye toplantısını 02 – 05 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya’daki Papillon Hotels’de gerçekleştirilecek.

“Tourism 360 – Der Branchenkompass für ReiseProfis” olarak adlandırılan ASR yıllık üye toplantısı için Ağustos ayında ASR Başkanı Anke Budde ve 2. Başkanı Winfried Schulze Antalya’ya gelerek TEC Ortakları Funda Taşar ve Bennur Çelebi ile birlikte detaylı ve yoğun bir inceleme gezisi yapmıştı.

Allianz Bağımsız Acenteler Derneği (ASR) yönetimi bu inceleme sonrasında organizasyonun yapılacağı otelleri açıkladı. Buna göre ASR’nin yıllık olağan üye toplantısının konaklama ve etkinlik oteli olarak Papillon Hotels’in Belek’teki tesisleri Papillon Zeugma Relaxury ve Papillon Ayscha belirlendi.

Funda Taşar ve Bennur Çelebi, organizasyon hakkında yaptıkları açıklamada, Almanya’dan 200 ASR üyesi seyahat acenteleri, derneğe üye olan ve olmayan seyahat acentaları ile birlikte Alman turizm basını ve Alman Federal Meclisi Milletvekillerinin 02 – 05 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek ASR yıllık üye toplantısına katılacağını hatırlatarak Alman kökenli seyahat acentesi sahiplerine Antalya’yı gösterme şansını yakalamış olmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

Taşar ve Çelebi, bu etkinlikte Alman seyahat sektörünün gündemini belirleyen konuların Almanya’dan gelecek milletvekilleri ve seyahat acenteleri ile 03 Kasım tarihinde düzenlenecek Sahne konuşmalarının ana maddesi olacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT