Alman muhabir sel bölgesindeki çalışmalara yardım etmiş gibi gözükmek için üzerine çamur buladı!

Alman muhabir sel bölgesindeki çalışmalara yardım etmiş gibi gözükmek için üzerine çamur buladı!

RTL muhabiri Susanna Ohlen, afet bölgesinde çalışmalara yardım etmiş gibi görünmek için kendini çamura buladığı görüntüler Almanya'yı karıştırdı.

Sel felaketinden en çok etkilenen ülke olan Almanya'da "Selden sonra temizlik: RTL sunucusu Bad Münstereifel'e yardım eli uzattı" başlıklı video haber hazırlayan RTL muhabiri Susanna Ohlen'in aslında temizlik çalışmalarına hiç katılmadığı ama öyle görünsün diye üzerine çamur sürdüğü görüntüler ortaya çıkmasından sonra haber internet sitesinden kaldırıldı, Ohlen'in işine son verildi.

Sel felaketinden etkilenen bölgeye giden RTL muhabiri , ve “Guten Morgen Deutschland” sunucusu Susanna Ohlen çamurlu giysilerle instagramda video paylaşımı yaparak 39 yaşındaki takipçilerinden yardım istedi: "Burada herkes yardım ediyor, kürek alıyor. Evde kürek, el arabası da varsa buraya gelin ve iletişime geçin.” Ayrıca mekanla olan kişisel ilişkisini de anlattı. Ohlen, Instagram'da, "Bu beni biraz daha fazla etkiliyor çünkü burada iki kilometre ötede bir tatil evimiz var, Tanrıya şükür hiçbir şey yok, ama tabii ki burada insanlar bir arada duruyor, birbirinize yardım ediyorsunuz" ifadelerini kullanmıştı.

Susanna Ohlen'in yerden çamur alıp üzerine sürdüğü sosyal medyada yayılan görüntüler ise Almanya'yı karıştırdı. Sunucunun bu davranışına tepki yağdı.

İşte o anlar:

 

 

 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum