Alman futbolcunun aklını başından alan Türk güzeli

Alman futbolcunun aklını başından alan Türk güzeli

Almanya'da oynadığı filmlerle tanınan Gizem Emre ile Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Christopher Lenz sevgili olduklarını açıkladı

Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un sol kanat savunmacısı Christopher Lenz, gönlünü Türk sinema oyuncusu Gizem Emre'ye kaptırdı.

Ortak arkadaşları tanıştırdı

27 yaşındaki futbolcu Almanya'da 170 Milyon Euro gişe hasılatı yapan "Fack ju Göhte" filminin başrol oyuncularından 26 yaşındaki Gizem Emre ile ortak bir arkadaşları vasıtası ile tanıştı.

982293-2.jpeg

Birlikteliklerini fotoğrafla duyurdular

Birlikte bir ev tuttuklarını ancak ilişkilerini ilk kez birlikte oldukları bir fotoğrafla kısa süre önce duyurduklarını belirten Frankfurtlu oyuncu, "Çok göz önünde olmayı istemiyoruz" diye konuştu.

Gizem Emre kimdir?
Berlin doğumlu olan Türk sinema oyuncusu Gizem Emre, Kreuzberg'de büyüdü. 17 yaşında bir ajansa başvuru yapmasının ardından 2013'te ilk filminde rol aldı .Ancak tüm Almanya tarafından tanınması bir Türk kızını canlandırdığı Fack ju Göhte filmi ile oldu. Emre, filmin daha sonra çevrilen 2 ve 3. bölümlerinde de yer aldı.

19 film ve dizide rol aldı
Türk oyuncu 2014 yılından bu yana da RTL'in ünlü dizisi Alarm für Cobra 11 Alman bir kızı canlandırıyor. Gizem Emre şu ana kadar 19 film ve dizide rol aldı.

Christopher Lenz kimdir?
1994 doğumlu Christopher Lenz, Hertha Berlin altyapısında yetiştikten sonra Monchengladbach altyapısına gitti. 2016'da Union Berlin'e geçen Lenz bir süre kiralık olarak Kiel takımında forma giydi. 2021 yazında 5 milyon Euro karşılığında Union Berlin'den Eintracht Frankfurt'a transfer oldu. Sol bek olarak görev yapan futbolcu, bu sezon Bundesliga'da 7 maçta şans buldu ve 1 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT